Deel dit artikel:

Binnendeuren op voorraad en op bestelling, ook maatwerkdeuren

We volgen trends op de voet en leveren binnendeuren in alle soorten, stijlen en maten. Ons assortiment is vele malen groter dan we kunnen presenteren in de Bouwmaat-vestiging. Wij bieden een oplossing op maat voor elke klus. Ga dus voor alle mogelijkheden naar de balie in de vestiging en vraag naar de mogelijkheden. 
In dit artikel gaan we in op twee merken binnendeuren in ons assortiment: Skantrae en Svedex.

Skantrae

Skantrae deuren

Een mooie binnendeur maakt de stijl in huis compleet. Skantrae binnendeuren zijn geschikt voor iedere toepassing: van keukendeur en badkamerdeur tot slaapkamerdeur of kastdeur! Skantrae neemt je werk uit handen en helpt je met advies, raad en daad. Maar hoe vind je nu de perfecte deuren die voldoen aan de wensen van jouw klant? Bouwmaat heeft een ruim assortiment in luxe binnendeuren, van gegrond tot gelakt, en helpt graag bij het vinden van een deur die aansluit bij de woonwensen van jouw klant.

Accessoires

Heeft jouw klant een keuze gemaakt voor een luxe binnendeur van Skantrae? Maak de deur dan helemaal af met bijpassende accessoires (glas, beslag, hang- en sluitwerkpakketten, railsystemen en architraven). Pas dan is het ‘aan alles gedacht’!

Services

Voor een optimaal eindresultaat, kies je uiteindelijk voor de services van Skantrae. Zo kan je de deur laten voorzien van voorgemonteerd glas, diverse bewerkingen (oa. armschaven, scharnierinkrozingen) of zelfs een RAL kleur uit de aflakservice. Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Bekijk de deuren bij een Bouwmaat bij jou in de buurt.

Bestellen

Ga voor het complete assortiment Skantrae binnendeuren naar de dichtstbijzijnde Bouwmaat vestiging en vraag een medewerker om de mogelijkheden.

Svedex

Svedex levert complete stijldeuren

In het Gelderse Varsseveld wordt een veelzijdige en betaalbare collectie Superlak® stijldeuren ontworpen en geproduceerd. Svedex Superlak® stijldeuren zijn altijd:

 • Afgelakt met Svedex Superlak®, schilderen niet meer nodig
 • Voorzien van gemonteerd slot
 • Voorzien van gemonteerd glas

Svedex Superlak®

Svedex Superlak® is een ongekend duurzame lak is van een kwaliteit die nergens anders in Nederland te vinden is. Door een uniek lakproces worden de binnendeuren superstrak afgelakt. De ongekend harde laklaag biedt optimale bescherming tegen krassen, vlekken en zelfs zonlicht.

De voordelen van Superlak® op een rij:

 • Ongevoelig voor zonlicht
 • Zeer duurzaam
 • Uitermate slijt- en krasvast
 • Milieuvriendelijk
 • 10 jaar garantie
 • Leverbaar in drie verschillende wittinten

Svedex inspiratietool

De Svedex inspiratietool helpt jou eenvoudig de juiste binnendeur te vinden die bij jouw klant past. Op basis van de wensen en voorkeuren van jouw klant helpen wij jou de juiste deur te kiezen uit de complete Svedex collectie. Er is altijd een deur die in de smaak valt. Ga naar de inspiratietool via www.svedex.nl/inspiratietool

Is de gewenste deur gekozen, dan wordt eenvoudig de deur samengesteld met alle gewenste opties zoals het glas, de kleur en het garnituur. Uiteindelijk wordt de deur afgerond met alle technische opties zoals afmetingen en draairichting. Ook is direct de prijs te zien van de samengestelde deur. Na afronding kan je de deur of deuren op de wensenlijst plaatsen en doorgeven of meenemen naar de Bouwmaat vestiging.

Maatwerk? Geen probleem bij Svedex!

Naast de standaard afmetingen is Svedex ook sterk in maatwerk. We produceren de deuren af fabriek op de gewenste maat, uiteraard binnen de maximale en minimale maat die mogelijk is bij een deur. Naast de mogelijkheden in maatvoering verzorgen wij ook maatwerk voor verschillende bewerkingen. Denk hierbij aan:

 • Pas en arm schaven
 • Krozingen af fabriek
 • Afwijkende slotgatboringen maken
 • Tochtvaldorpels gemonteerd
 • Bewerkingen voor dubbele deuren en schuifdeuren

Dit natuurlijk allemaal zonder extra levertijd.

Bestellen

Ga voor het complete assortiment Svedex binnendeuren naar de dichtstbijzijnde Bouwmaat vestiging en vraag een medewerker om de mogelijkheden.

Deel dit artikel: