NieuwsOver Bouwmaat

Bouwmaat Rotterdam vanaf 2 september een XL!

Deel dit artikel:

Zoals je waarschijnlijk wel weet steken we Bouwmaat Rotterdam in een nieuw jasje, zeg maar gerust een jas. Over een aantal weken zijn we namelijk een XL-vestiging! Dat betekent een nog uitgebreider assortiment en een overzichtelijkere winkel. Uiteraard blijft er ook heel veel hetzelfde. Denk aan de service die je van ons gewend bent, de bekende gezichten en de gezellige koffiehoek voor de lekkerste ‘bakkies’ en een praatje.

Verruimde openingstijden

Wist je al dat Bouwmaat Rotterdam sinds kort verruimde openingstijden heeft? Zo kun jij je beter voorbereiden op je klus, hoef je de volgende dag niet langs de vestiging en kun je direct aan de slag. Dat scheelt tijd! We zijn maandag t/m vrijdag open van 06:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 07:00 tot 16:00 uur. Wanneer zien we je weer?

Zet in je agenda: knalfeest in week 36

Tijdens de verbouwing proberen we ervoor te zorgen dat je zo min mogelijk merkt van de werkzaamheden, zodat jij nog steeds op jouw manier je klus kunt doen. Eind week 35 zijn we klaar. Genoeg reden om in week 36 een knalfeest te geven, toch? Uiteraard zijn er dan ook interessante kortingsacties, omdat we jou als vakman graag in de watten leggen. Houd onze kanalen in de gaten om op de hoogte te blijven!

Let op: de hier gebruikte foto’s zijn voorbeeldfoto’s, genomen in een andere vestiging, om de nieuwe sfeer aan te geven

Wat een ruimte!

Om je in de toekomst nog beter van dienst te zijn, worden de Rotterdamse vestiging en het assortiment verbeterd. Misschien heb je het al gezien, maar de brandwand die de vestiging scheidde is eruit. Daardoor is jouw favoriete Bouwmaat ruimtelijker en overzichtelijker geworden. Dat betekent dat we een uitgebreider assortiment kunnen aanbieden. Aan onze vertrouwde services en het beschikbare maatwerk verandert niets.

Stap straks binnen in ‘de werelden’

Als de verbouwing straks achter de rug is, stap je in een frisse winkel met een nieuwe indeling. We gaan over naar het nieuwste concept van Bouwmaat: ‘de werelden’. Dat zijn schilderen, elektrisch gereedschap, sanitair & installatie en tegelverwerking.

De vestiging wordt dus opgedeeld in vier gedeeltes waar jij als vakman meteen alles voor jouw vakgebied en klus bij elkaar vindt. Tegellijm en tegelsnijders? Die staan straks logischerwijs bij de tegels. De nieuwe schapindeling zorgt ervoor dat inkopen doen nog makkelijker wordt. Kun je iets onverhoopt niet vinden? Onze medewerkers helpen je maar al te graag!

Deel dit artikel: