Makkelijk en snel van je bouwafval af

Deel dit artikel:

Als vakman herken je het waarschijnlijk meteen. Er is veel afval op een bouwplaats en dat kan je werkzaamheden soms best hinderen. Daarnaast geeft het overlast voor de klant en dat wil je natuurlijk voorkomen. Het is daarom belangrijk dat je dit afval goed en snel verwijdert. Met de slimme services van Bouwmaat voer je jouw bouwafval efficiënt af. Lees hier wat onze opties zijn!

Big bag-ophaalservice

Big bag service

Een big bag is een musthave voor in de bus. Zo hoef je geen grote container op de klus te hebben, maar kun je toch veel sloopafval kwijt. Je vult de big bag met al je afval, met uitzondering van asbest, gevaarlijk afval (zoals verf of olie) en dakafval (zoals grind en bitumen). Vervolgens bel je met 088-472 15 25 of ga je naar de website en geef je het ophaaladres door. Binnen enkele dagen haalt Bouwmaat jouw volle big bag dan op. Handig om te weten; het maakt niet uit van welk merk de zak is!

Afvalcontainerservice

Een afvalcontainer voor bouwafval mag bij geen enkel project ontbreken. De Afhaalcontainerservice is dé ideale oplossing om snel veel afval af te voeren. Bouwmaat biedt een service die ervoor zorgt dat je altijd een container tot je beschikking hebt. Zo kun je snel weer door met je klus en draag je bij aan het recyclen van afval. Hieronder lees je alle voordelen van de service.

  • Afvalcontainers zijn 24/7 te bestellen.
  • Ruime levertijden. Levertijd op de volgende werkdag is meestal mogelijk!
  • Afvalcontainers voor alle typen afval beschikbaar.
  • Professionele partner; dat zorgt voor
    zekerheid van levering en ophalen.
  • Veilig en makkelijk betalen. Je kunt bestellen op rekening en binnen 30
    dagen betalen.

  • Zeer scherpe totaalprijs (afval, huur en transport)!

Kijk voor meer informatie over de afvalservices op www.bouwmaat-afval.nl

AFVALVERWERKING: STEEDS MEER CIRCULAIR

Per jaar wordt er zo’n 150.000 ton aan afval van Bouwmaat-klanten verwerkt door GP Groot. Het afval wordt eerst meerdere keren grondig onderzocht op gevaarlijke stoffen, want deze mogen er niet in zitten. Vervolgens verwerken en hergebruiken zij dit afval op een duurzame manier. Er kan van hout bijvoorbeeld spaanplaat gemaakt worden en gerecycled kunststof krijgt een tweede leven als prullenbak. Zo draagt de afvalverwerking bij aan een circulaire economie waarin materialen niet verspild worden. Tijdens je klus kun je zelf al afval bij de bron scheiden door een bepaald type materiaal af te voeren in een aparte container.

Deel dit artikel: