Slimmer omgaan met je afval

Waar gebouwd wordt, wordt gesloopt! Bij bouwen en slopen komt altijd afval vrij. Het afval van vandaag vormt de grondstof voor de producten van morgen. Een groot deel  van het bedrijfsafval krijgt tegenwoordig een tweede leven.

Hoe ga jij om met jouw bouw- en sloopafval?

Tegenwoordig is er voor elke klus een slimme oplossing. Stort je jouw afval nog los in de aanhanger of zelfs in de bus? Voor kleine hoeveelheden afval zijn er grote sterke puinzakken beschikbaar. Handig te vullen op de klus en eenvoudig af te voeren. Bouwmaat heeft verschillende puinzakken in het assortiment.

Grotere klus

Heb je een grotere klus dan zijn de Big Bags de ideale oplossing! Goedkoop in aanschaf en via Bouwmaat-afval.nl kun je elk merk Big Bag (gevuld) door heel Nederland laten ophalen. Een unieke service die voorkomt dat je vooraf hoge investeringen moet doen en die extreem flexibel is. Zorg dus dat je altijd een paar lege Big Bags in jouw bus hebt liggen.

Voor nog grotere of langdurige klussen biedt de afvalcontainer uitkomst. Denk hierbij ook eens aan meerdere kleine containers voor het gescheiden afvoeren van bijvoorbeeld hout en schoon puin. Goed voor het milieu en vaak nog voordeliger ook!

Voor voordelige containers en het ophalen van Big Bags kijkt u op www.Bouwmaat-afval.nl

Meer lezen