Deel dit artikel:

SNEL EN MAKKELIJK EEN CONTAINER BESTELLEN

Wist je dat het mogelijk is om via Bouwmaat-afval.nl een afvalcontainer te huren? Een bedrijf dat dit veelvuldig doet, is Dama Renovation. Dit aannemersbedrijf is opgericht door Daniel Elias en is gespecialiseerd in complete renovaties van woningen. Daniel is onder andere verantwoordelijk voor nieuwe projecten, de inkoop en de aansturing van de vakmensen van zijn bedrijf. We vragen hem waarom hij gebruikmaakt van de afvalcontainerservice.

Alles bij één partij

Dama Renovation komt vanaf de start van het bedrijf bij Bouwmaat. “We begonnen ooit bij Bouwmaat Utrecht XL. Daar komen we nog altijd het vaakst maar we hebben projecten door het hele land en komen dus ook in verschillende vestigingen. Het fijne voor een bedrijf als dat van ons is dat Bouwmaat echt alles heeft. Van basismateriaal tot specialistische spullen. Ze leveren ook spullen op locatie en zijn daar heel snel en flexibel in. Bovendien houden ze zich ook altijd aan hun afspraken. Op een gegeven moment kwam ik erachter dat je via Bouwmaat ook afvalcontainers kunt huren. Dat is erg prettig, want het betekent dat ik nu echt alles onder één dak heb.”

10 kuub per dag

Daniel legt uit waarom hij gebruikmaakt van de afvalcontainerservice van Bouwmaat. “Elk renovatieproject begint met slopen. Soms komt er aardig wat materiaal uit een huis en dat wil je gewoon zo snelmogelijk kwijt. Pas als het oude spul weg is, kunnen we weer echt op gaan bouwen. We doen soms projecten waarbij we twee weken lang alleen maar aan het slopen zijn. Dan gaat er elke dag een 10 kuub container met spullen weg. Als we dat zelf elke dag moeten wegbrengen, kost het simpelweg te veel tijd. Tijdswinst is echt het grote voordeel van de containerservice.”

Snel plaatsen en ophalen door heel Nederland

Het regelen van een container is volgens Daniel erg eenvoudig. “We zorgen altijd dat er uiterlijk een dag nadat we beginnen met slopen een container staat. Als er iemand van het team er een nodig heeft, laat hij dat weten aan onze officemanager. Die stuurt een mailtje met het adres naar info@bouwmaat-afval.nl en dan is de container de volgende dag al op locatie. Indien nodig kan de container ook dezelfde dag weer worden opgehaald, al lukt dit niet altijd. Fijn aan de service is dat de containers door het hele land worden geleverd en opgehaald. Dat is erg prettig voor ons, want we hebben projecten door heel Nederland.”

Over Dama Renovation

Dama Renovation begon 15 jaar geleden met badkamerverbouwingen. Inmiddels huurt het bedrijf ongeveer 50 zelfstandige bouwers in en voert het renovaties en verbouwingen uit door heel Nederland. Daniel: “We hebben alles in huis, van slopers tot timmermannen en kunnen een project van A tot Z verzorgen. Enige tijd geleden hebben we nog een schoolgebouw in Den Haag volledig getransformeerd tot 24 woningen. Een project waar ik nog steeds zeer trots op ben.”

Deel dit artikel: