Deel dit artikel:
  1. U wordt niet herkend; Potentiële klanten herkennen u niet op straat en spreken u niet aan voor een mogelijke opdracht. Heerlijk rustig boodschappen doen zo!
  2. Uw knieën gaan kapot; Uw partner krijgt vast medelijden en u mag de hele avond met uw benen omhoog zitten.
  3. U komt niet professioneel over bij de klant; Misschien hoeft u dan ook geen professioneel werk af te leveren?
  4. U krijgt rode ogen; Door het niet dragen van een veiligheidsbril krijgt u last van rode ogen. Een goede reden om op tijd naar bed te gaan!

Zit u toch niet te wachten op rode ogen of kapotte knieën? Kies dan voor stevige broeken, veiligheidsbrillen en gehoorbeschermers. En onderschat het effect van herkenbare bedrijfskleding niet! Het is goed als voorbijgangers zien welk bedrijf er aan het werk is. Ook het consequent gebruik van kleuren, bijvoorbeeld alleen blauwe shirts op grijze broeken, is belangrijk. Daarnaast zorgt goed verzorgde werkkleding voor een professionele uitstraling en is het slijtvast! Aanschaffen dus!

Wist u dat?
Schilders en witte kleding, als bier en bitterballen is? Ze horen bij elkaar. Maar waarom? Vroeger maakten schilders hun verf zelf. Wanneer een schilder rode kleding draagt en witte of lichte verf aanmaakt, krijgt de verf een roze zweem.

Meer over persoonlijke beschermingsmiddelen

Deel dit artikel: