Een Anza Pro roller voor elke ondergrond

Deel dit artikel:

Zo efficiënt en ergonomisch mogelijk schilderen. Dat is waar de producten van Anza Pro al jaren voor staan. Ook de Anza Pro rollers blinken uit in innovatie om jouw schilderdag zo makkelijk en prettig mogelijk te maken. Met het Anzo Pro roller assortiment heb je voor elke ondergrond de ideale roller te pakken. We nemen de verschillende rollers met je door.

Uniek aan Anza Pro is hun enorme aandacht voor hoe professionele schilders hun werk dag in dag uit ervaren. Eigenlijk al vanaf het allereerste begin in 1946 kijkt Anza Pro mee met vakmannen en -vrouwen tijdens het dagelijkse schilderwerk. Hierdoor weten ze als geen ander wat nodig is om schilder.werk snel en efficiënt uit te voeren. De producten worden voortdurend verbeterd met behulp van geavanceerde technologieën en heel veel testmomenten. Zo ontstaan er rollers, kwasten en toebehoren die het werk zo makkelijk en pijnloos mogelijk maken. Want schilderen is een fantastische klus, maar het kan ook heel zwaar zijn.

 

 

Unieke vachten en slim rolmechanisme

Ook slimme rollers zijn daarom zeer gewenst. Met Anzo Pro werk je snel en efficiënt door een aantal specifieke eigenschappen van de rollers. Dankzij de hoge verfopname van de unieke vachten hoef je minder te dippen en kun je sneller werken. De rollers zijn pluisvrij en slijtvast, wat natuurlijk bijdraagt aan prettig werken en een mooier eindresultaat. Door de afgeronde kanten van de rollers ontstaat er geen baanvorming. Ook prettig: het gepatenteerde rolmechanisme. Hierdoor draait de roller alleen als jij daadwerkelijk verft. Bovendien heb je geen last van zwarte uitloop omdat de rol nooit draait op de metalen stang van de beugel. Anza Pro biedt jou als professional muurverfrollers, lakrollers, vachtrollers en viltrollers. Voor elke ondergrond is er een ultieme roller!

Rimax: snel werken op grove ondergrond

De rol van de Anza Pro Rimax is gemaakt van één-draad geweven polyestervacht. Hierdoor profiteer je van een grote verfopname en goede afgifte en kun je dus erg snel werken. Deze rol is zeer geschikt voor grove ondergronden zoals crepi, sierpleisters en grof structuurbehang. De vacht is bijzonder slijtvast, pluisvrij en ook makkelijk te reinigen. Deze zeer herkenbare roze rol dringt goed in en is zeer veerkrachtig.

Wistex: zeer hoge pool

De rol van de Anza Pro Wistex is polyester en polyamide getwijnd. Deze rol pak je voor grove ondergronden als gevels, grove structuurpleisters, ruw hout en beton. De vacht van de Wistex heeft een zeer hoge pool van 22 mm en een open structuur om goed in te dringen in een ruwe ondergrond. De zeer hoge pool is mogelijk omdat de draden in de vacht bestaan uit vier verschillende materialen. Je kiest met de Wistex voor een enorm slijtvaste rol die geschikt is voor alle muurverven.

Titex: fijne structuur, hoge opname

De Anza Pro Titex is een goede keuze voor medium gladde ondergronden. Deze muurverfrol geeft een fijne structuur en heeft een hoge verfopname. Deze rol van polyester eendraad kun je ook erg goed gebruiken voor waterbasis mono- en/of tweecomponenten vloercoatings en betonverven. Bij de Titex heb je de keuze uit een pool van 9 mm of 10 mm.

Micmex: voor alle plafond- en muurverven

Anza Pro Micmex herken je aan zijn opvallende groene kleur en is geschikt voor gladde tot medium gladde ondergronden. De hoogpolige vacht (14 mm of 18 mm) bestaat uit polyester en microvezel en heeft een zeer grote opname- en afgiftecapaciteit. De muurverfrol is speciaal ontwikkeld voor alle plafond- en muurverven. Met de Micmex ga je voor een perfecte dekking met weinig structuur.

Antex: lakrol voor alle gladde ondergronden

Kies je deze lakrol van microvezel van 8 mm poolhoogte, dan behaal je zeker een superglad resultaat op alle vlakke ondergronden. De Anza Pro Antex is een alleskunner die geschikt is voor muurprimers en -verven, maar ook voor zeer vloeibare producten zoals impregnering, houtbeits, waterbasis (parket)vernis en voor een perfecte eindlaag bij waterbasis laksystemen.

Vilt: structuurloos op gladde ondergrond

De Anza Pro Vilt is gemaakt van polyester en heeft een poolhoogte van 5 mm. Je kiest voor deze roller wanneer je gebruik maakt van synthetische lakken, marine coatings en tweecomponentenlakken op een gladde ondergrond. Met deze roller kies je voor een structuurloze afwerking. De Vilt is pluisvrij en heeft een grote verfopname.

Samen de juiste roller kiezen

Er zijn binnen het Anza Pro assortiment genoeg rollers om uit te kiezen. Twijfel je nog welke rol het beste past bij jouw schilderklus? Voor al je schildervragen ben je bij Bouwmaat aan het juiste adres. Nu nog meer dan ooit, want steeds meer vestigingen hebben een speciaal opgeleide Specialist Verf. Deze Specialist Verf weet precies wat jij nodig hebt voor jouw klus. Je herkent de verfspecialist meteen aan de opvallende outfit, maar je kunt natuurlijk ook even aankloppen bij de andere Bouwmaat-medewerkers.

Deel dit artikel: