Deel dit artikel:

Eelco van Viersen is werkzaam bij Stern en weet dus alles van de verkoop van bedrijfswagens. Hij vertelt ons welke rol Stern kan spelen bij de aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen.

Mobiliteit van A tot Z

“Stern biedt mobiliteit van A tot Z. De vakman mobiel houden is voor ons het belangrijkste, want hij moet naar zijn klus kunnen. Die mobiliteit biedt Stern door de aangeboden services. Van de 21 verschillende automerken die door de dealerbedrijven van Stern worden verkocht, hebben er acht ook bedrijfswagens. Daarnaast is er de mogelijkheid om een bedrijfswagen via Stern te leasen. We bieden bedrijfswageninrichting aan en wij weten precies hoe dit stevig, maar veilig gemaakt kan worden. Natuurlijk wil iedereen zijn eigen naam op de bus hebben en dat kan bij ons dus ook.”

Eelco van Viersen, Stern

Veiligheid boven alles

“Veiligheid staat boven alles. Stern biedt daarom inbouwoplossingen aan die de veiligheid in de auto verhogen en er voor zorgen dat alles op zijn plek blijft zitten. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, levert Stern ook tijdelijk vervoer en hebben we een eigen schadebedrijf dat het oplost.”

Tip van een expert

“Wil je een nieuwe bedrijfswagen aanschaffen, dan moet je jezelf afvragen: kan ik het niet met een kleinere bedrijfswagen waardoor mijn kosten lager worden? Mijn tip is dus: kijk eerst wat je nodig hebt voordat je straks te veel gaat betalen. Dat wil niemand toch?”

Voordelen van Bouwmaat en Stern

“Kies je voor Bouwmaat en Stern, dan kies je ook voor scherpe aanbiedingen. Kijk op bouwmaat.nl/hedinautomotive voor alle details en de meest recente aanbiedingen op bijvoorbeeld Mercedes-Benz en Ford.”

EXCLUSIEF VOOR ONZE BOUWMAAT KLANTEN!

Voordeel op bedrijfswagens bij Stern! In samenwerking met Bouwmaat biedt Stern exclusieve korting op een geselecteerd aanbod van bedrijfswagens. Handig om te weten: van deze modellen is altijd een geruime voorraad aanwezig! Neem een kijkje voor de meest recente aanbiedingen op bouwmaat.nl/hedinautomotive

Stern is nu Hedin Automotive
Bouwmaat werkt al jarenlang samen met Stern om de beste deal op Ford bedrijfswagens voor de zzp’er te kunnen aanbieden. In 2022 is Stern overgenomen door het Zweedse familiebedrijf Hedin Mobilty Group AB, in Nederland vertegenwoordigd door Hedin Automotive. Het is hiermee een van de grootste automotive concerns van Nederland met tal van merken en met ruim 60 vestigingen altijd dichtbij. Ook bieden Bouwmaat en Stern nu, naast Ford, ook bedrijfswagens van Opel en Peugeot aan.

Bekijk alle actiemodellen

Deel dit artikel: