Nieuws

Subsidie voor isolatie

Deel dit artikel:

Er is goed nieuws voor woningeigenaren en VvE’s die hun huis en gebouwen willen verduurzamen. Op 1 september maakte minister Stef Blok, van Wonen en Rijksdienst, een nieuwe subsidieregeling bekend.

De nieuwe subsidieregeling stelt een bedrag beschikbaar wanneer een woningeigenaar of VvE minimaal twee energiebesparende maatregelen neemt. De subsidie geldt ook voor kosten als onafhankelijk energieadvies en procesbegeleiding. Heeft u een potentiële opdrachtgever die zich oriënteert op het gebied van verduurzaming? Tip hem of haar betreft deze mooie subsidieregeling. Meer informatie over de inhoud en de eisen vindt u op Milieucentraal.nl.

Isolatie
Ook VvE’s kunnen vanaf 15 september 2016 subsidie aanvragen voor het aanbrengen van isolatie. Daarnaast is er subsidie beschikbaar voor energieadvies, het maken van een duurzaam meerjarig onderhoudsplan (een ‘groen MJOP’) en voor procesbegeleiding bij verduurzaming. Een VvE mag rekenen op subsidie voor ongeveer 20 procent van de kosten. Voorwaarde is wel dat er minimaal twee energiebesparende maatregelen genomen worden.

Vereniging van Eigenaren
Bent u een vakman die voor een VvE werkt of zou willen werken? Geef deze VvE dan zes maanden gratis gebruik van VVE Manager cadeau! Een online programma waarmee uw klant één overzicht heeft wat betreft uitgaven, onderhoud, leden en meer. In dit programma verschijnt uw naam direct als voorkeursleverancier op het onderhoudsscherm. Hiermee bindt u een VvE gemakkelijk aan uw bedrijf en individuele huiseigenaren weten u op die manier ook snel te vinden! Wilt u meer weten over VVE Manager of het cadeau dat u weg mag geven? Kijk snel op vvemanager.nl/allesvoorslimmerbouwen!

 

 

Meer lezen

Deel dit artikel: