MateriaalMateriaal en gereedschap

Voor elke schoonmaakklus een snelle professionele oplossing

Deel dit artikel:

MET BOUWMAAT EIGEN MERK SCHOONMAAK- EN REINIGINGSMIDDELEN

Reinigen, schoonmaken of. Het is een onderdeel van bijna elke klus. Als professionele bouwer ben je dan ook op zoek naar een breed assortiment kwalitatieve oplossingen die perfect bij jou passen. Met de nieuwe Bouwmaat Eigen Merk schoonmaak- en reinigingsmiddelen heb je dat arsenaal te pakken. Oplossingen van een zeer hoge kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs waarmee je snel werkt! 

Rechtstreeks naar producten die in dit artikel aan bod komen:

Als Bouwmaat zijn we er voor de professionele bouwer, zodat jij altijd en overal succesvol je werk kunt doen. Onze eigen Bouwmaatproducten spelen daarbij een belangrijke rol want die staan voor een gegarandeerde hoge kwaliteit. Christian Schouten, lead category manager bij Bouwmaat, is dan ook erg in zijn nopjes met het nieuwe assortiment Bouwmaat Eigen Merk schoonmaak- en reinigingsmiddelen. Christian: “Als professionele bouwer heb je nu een compleet pakket aan oplossingen ter beschikking. Van een krachtige handzeep en allesreinigers, via een professionele ontstopper tot verwijderaars. Veel keus dus, maar wel overzichtelijker dan het was. Het is een professionele nieuwe lijn waarbij de hoogste kwaliteit centraal staat.” 

Sprong in kwaliteit

Die kwaliteit wordt geleverd door SuperCleaners, producent van profesionele onderhoudsproducten, reinigingsproducten en technische vloeistoffen. Christian: “SuperCleaners past perfect bij Bouwmaat en onze klanten. Het is voor onze klant relevant omdat bijna elke klus wel iets van reinigen, schoonmaken of ontvetten in zich heeft. Daarbij komt dat onze eigen merk artikelen minimaal even goed moeten zijn als de andere keuzes in het assortiment. In het geval van de reinigings- en onderhoudsproducten ligt dat met de nieuwe producten zelfs hoger. Dat blijkt onder andere uit het percentage werkzame stof in de artikelen. Die ligt hoger dan gemiddeld en de oplossingen zijn daardoor een stuk krachtiger.” 

Snelle voorbereiding en nazorg

Snelheid is ook belangrijk voor jou als professionele bouwer. Dat bieden de producten van het eigen merk. Christian: “Als professionele bouwer sta je vaak onder tijdsdruk. Je moet een klus snel afronden omdat de volgende eigenlijk al klaarstaat. Maar je wil een klus natuurlijk ook netjes en op hoog niveau afleveren. Schilderwerk wil je snel schoonmaken en ontvetten voor de ideale afwerking. Maar ook nadat het schilderen klaar is, is snelheid geboden. Met bijvoorbeeld lijm, kit of verfspatten verwijderen kun je niet te lang bezig zijn. Met de Bouwmaat Eigen Merk schoonmaak- en reinigingsmiddelen werk je veel sneller omdat alle producten dus zeer krachtig zijn. Daarbij komt dat je oplossingen voor verschillende toepassingen kunt gebruiken. Denk aan een lijm- en kitverwijderaar of een verfontvetter en reiniger in één. Ook dat scheelt tijd. Bovendien staat op de producten heel duidelijk hoe je het moet toepassen. Precies zoals je van al onze eigen merk producten gewend bent. ” 

Geen omkijken naar

Voor veel oplossingen geldt dat je er na een keer aanbrengen geen omkijken meer naar hebt. Christian: “De biologisch afbreekbare Bouwmaat Eigen Merk Groene Aanslagverwijderaar is daar een mooi voorbeeld van. Die is enorm geconcentreerd en na gebruik hoe je niet te schrobben of na te spoelen. Je mengt het met water, gooit het over het trottoir of de gevel en na 36 uur is de aanslag weg. Je hoeft daar niet op te wachten of het nog op te boenen. Je kunt naar je volgende opdracht, want de klus is al geklaard.” 

Afgestemd op professionele bouwers

Het nieuwe assortiment Bouwmaat Eigen Merk schoonmaak- en reinigingsmiddelen biedt oplossingen voor algemene klussen zoals een roestverwijderaar en een professionele ontstopper. Daarnaast zijn er producten specifiek voor de schilder-, tegel- en stukadoorklus. Christian: “Onze klant heeft behoefte aan professionele schoonmaak- en reinigingsartikelen. Dat assortiment is nu beter dan ooit. De  recepten van SuperCleaners voor de verschillende toepassingen, kunnen we precies afstemmen op de behoeftes van onze klant. Dat is natuurlijk fantastisch.” 

Enkele schoonmaak- en reinigingsmiddelen toegelicht

Rein Dekkers is accountmanager bij SuperCleaners. Hij licht het assortiment en een aantal nieuwe producten nog wat nader toe: de verfontvetter, verfafbijt, lijm- en kitverwijderaar, ontstopper en de gevelreinigingspasta.  Rein: “Iedereen wil een project met glans afronden en aan de wereld tonen. Een schone oplevering is dankzij deze nieuwe productlijn zo gefikst. Als professionele bouwer krijg je de steun die je nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan het snel ontvetten en reinigen van de ondergrond of in een handomdraai hardnekkige lijmresten verwijderen. Of een kunststofreiniger om het geplaatste kunststofkozijn netjes achter te laten. Een ander belangrijk voordeel is dat je als Bouwmaat klant vaak al met bijvoorbeeld Bouwmaat Eigen Merk verf of siliconenkit werkt. Nu heb je voor nog meer werkzaamheden een kwalitatief Bouwmaat-product tot je beschikking dat daar goed op aansluit.” 

Rein Dekkers (SuperCleaners) en Christian Schouten (Bouwmaat)

Bouwmaat Eigen Merk Verfontvetters

De Bouwmaat Verfontvetter is beschikbaar in twee varianten: concentraat en ready to use. Rein: “Het zijn zeer krachtige ontvetters. Je verwijdert in een handomdraai vet, olie, kleeflagen en vervuiling. Je past de Bouwmaat Eigen Merk Verfontvetter op alle ondergronden toe. Doordat de verfontvetters geen residu achterlaten kan je na het ontvetten supersnel de verf aanbrengen. De ready to use variant is handig als je op een ladder staat. En voor locaties waar geen wateraansluiting voor handen is. Voordeel van het concentraat is dat je zelf kunt verdunnen op basis van de vervuiling waar je mee te maken hebt.” 

Bouwmaat Eigen Merk Verfafbijt

Dit is een verafbijt die veilig is voor mens en natuur. Rein: “Een veilige en ook duurzame keuze. Je pakt deze verfafbijt voor het verwijderen van de meeste soorten coatings, lijm en sierpleister van bijna alle oppervlakten. Hij is onbrandbaar en pH-neutraal. Het product is een gel waardoor het goed hecht aan iedere ondergrond, verticaal en horizontaal.” 

Bouwmaat Eigen Merk Lijm- en Kitverwijderaar

De Eigen Merk Lijm- en Kitverwijderaar is geschikt voor lijmresten en acrylaat-, siliconen-, hybride-, en bitumenkitten. Rein: “Dit is echt een hele krachtige lijm- en kitverwijderaar die je zowel binnen als buiten kunt toepassen. Je gebruikt hem voor alle soorten kit en voor verschillende ondergronden. Deze jongen doet echt het zware werk voor je, verwijderen wordt erg eenvoudig.” 

Bouwmaat Eigen Merk Ontstopper

Een ontstopper speciaal voor professionals. Rein: “Dit is de meest krachtige ontstopper in de markt. Hiermee help je klanten met alle organische verstoppingen veroorzaakt door papier, vet, kalk, etensresten, zeepresten en vaatdoekjes. De ontstopper dringt diep door in het leidingwerk. Ondanks zijn kracht is deze oplossing wel veilig voor de leidingen. De ontstopper laat een laag achter waardoor vet minder goed hecht. Voor deze oplossing geldt ook echt dat je binnen enkele minuten de klus hebt geklaard. En belangrijk, de ontstopper is biologisch afbreekbaar!” 

Bouwmaat Eigen Merk Gevelreinigingspasta en impregneermiddel

De Bouwmaat gevelreiniger is een pasta die geschikt is alle stenen gevels. Het is een klevende pasta met een zeer goede hechting die duurzaam is in gebruik. Na reiniging met deze hoogwaardige reinigingspasta is het verstandig de gevel te impregneren met het Bouwmaat Eigen Merk Impregneermiddel. Na het gebruik van het impregneermiddel is de gevel tot wel 10 jaar waterafstotend.

Deel dit artikel: