VELUX Touch: een comfortabel binnenklimaat vanuit je handpalm

Deel dit artikel:

Als professional in de bouw weet je dat het nuttig is om op de hoogte te zijn van nieuwe technologieën en producten die het leven van je klanten makkelijker kunnen maken. VELUX Touch is zo’n product, dat niet alleen het wooncomfort van je klanten verhoogt, maar ook de veiligheid en energie-efficiëntie van hun woning verbetert.

Slimme afstandsbediening

VELUX Touch is een slimme afstandsbediening waarmee je alle dakramen, raamdecoratie en rolluiken van VELUX, zowel elektrisch als op zonne-energie, in huis kunt bedienen. Met de afstandsbediening kun je vanaf elke plek in huis de dakramen openen, sluiten of kantelen, en tegelijkertijd ook de raamdecoratie en rolluiken bedienen. Dit geeft jouw klanten volledige controle over de lichtinval, luchtcirculatie en privacy in huis, zonder dat ze van de bank af hoeven te komen.

Veiligheid

Maar er zijn meer voordelen van VELUX Touch. Zo biedt het ook extra veiligheid voor je klanten, omdat ze de dakramen en rolluiken op afstand kunnen bedienen en zo bijvoorbeeld kunnen voorkomen dat ze per ongeluk open blijven staan. Dit verkleint de kans op inbraken en ongelukken.

Energiezuinig

Bovendien is VELUX Touch ook nog eens energiezuinig. Dankzij de automatische klimaatregeling wordt de temperatuur en ventilatie in huis optimaal geregeld, waardoor er minder energie nodig is voor verwarming en koeling. Dit resulteert in lagere energiekosten voor je klanten en een beter milieu voor ons allemaal.

Aanbevelen

VELUX Touch kun je aanbevelen aan je klanten als een slimme investering die de waarde van hun huis verhoogt en tegelijkertijd hun comfort, veiligheid en energie-efficiëntie verbetert. Het installeren van VELUX Touch is eenvoudig en kan in korte tijd worden gedaan. Bovendien biedt VELUX een uitstekende garantie op hun producten, waardoor je klanten kunnen genieten van jarenlang probleemloos gebruik.

VELUX TOUCH IN HET KORT

Met de Touch kun je alle producten groeperen en de klimaatbeheersing in een woning optimaliseren. Dankzij het intuïtieve, eenvoudige ontwerp en de bediening via het aanraakscherm is de VELUX Touch gemakkelijk te gebruiken door iedereen in huis.

  • Binnencomfort binnen handbereik
  • Afstandsbediening voor al je elektrische VELUX producten
  • Intuïtief ontwerp voor eenvoudig gebruik door iedereen
  • Eenvoudig in te stellen
    Niet afhankelijk van wifi

Kortom, VELUX Touch is een slimme oplossing voor iedereen die graag de controle heeft over zijn of haar wooncomfort en tegelijkertijd wil besparen op energiekosten. Als professionele vakman kun je met deze slimme afstandsbediening je klanten voorzien van een oplossing op maat die past bij hun specifieke wensen en behoeften.

Deel dit artikel: