NieuwsOver Bouwmaat

Kennismaken met Dieter en Bouwmaat Oss

Deel dit artikel:

Vanaf 4 januari 2021 stap je binnen in de nieuwe Bouwmaat in Oss. Een overzichtelijke, frisse winkel waar je supersnel vindt wat je zoekt. Dieter Klok (teamleider) en zijn nieuwe collega’s kunnen niet wachten tot de vestiging opengaat om jou als vakman te verwelkomen. Wat kun je van Dieter en de nieuwe vestiging verwachten?

Nog dichterbij 

Waarschijnlijk ben je gewend om al je bouwmaterialen te kopen bij Bouwmaat in Nijmegen of Den Bosch. Maar binnenkort komt Bouwmaat nog dichter naar jou en je klus toe! Op dit moment wordt keihard gewerkt aan een nieuwe vestiging. Zo worden we ook zichtbaar en bereikbaar in de ‘greenfields’ van Oss en omgeving. Het wordt een overzichtelijke vestiging. Dieter: “Als je binnenkomt zie je eigenlijk direct waar je alles kunt vinden. Dat komt door de logische opbouw en doordat de stellingen in het midden laag zijn. Dat geeft een ruimtelijke en fijne uitstraling.”

Nee is geen optie 

Dieter werkt sinds oktober bij Bouwmaat in Oss. Dankzij zijn werkervaring en affiniteit met de producten en de branche heeft Dieter onwijs veel zin om deze nieuwe uitdaging aan te gaan. “Kenmerkend voor Bouwmaat en voor mij is dat we altijd ons uiterste best doen om alles te regelen voor de klant. We helpen de klanten bij iedere vraag en leveren alles wat ze nodig hebben. We zoeken altijd naar een oplossing. Nee is geen optie!”

Compleet assortiment 

“Als vakman kan je in de nieuwe vestiging hetzelfde verwachten als in bijvoorbeeld Nijmegen of Den Bosch. Alleen is de vestiging wat compacter. We hebben slim gekeken naar het vertrouwde Bouwmaat-assortiment. Zo is de basis altijd aanwezig. De rest van je materialen bestel je gemakkelijk online of in de vestiging. Vandaag voor 13:00 uur besteld, betekent morgen op je klus!”

Adviseren en meedenken 

Uiteraard kan je straks in Oss ook terecht voor advies. “In het hart van de winkel vind je het koffie- en adviesplein. Dit is een ontmoetingsplek waar jij als vakman in gesprek kunt gaan met andere vakmannen of onze medewerkers onder het genot van een kop koffie. Hier denken we met jou mee over je klus. Bovendien komen we ook graag naar je toe. Dan kijken we waar je mee bezig bent en hoe we daarin kunnen ondersteunen of ontzorgen.” In de vestiging staat straks ook een kiosk. “Dat is een groot scherm waarop wij online samen met jou producten kunnen opzoeken en orders kunnen invoeren. Dat is een mooie ontwikkeling.”

Het maatwerkplein en andere services 

Zoals je van Bouwmaat gewend bent bieden we ook een aantal services aan in de vestiging. “Je kunt bij ons terecht voor het verf mengen, de reparatie van machines en het aanmelden van de garantie op machines. Op het maatwerkplein staan allerlei voorbeelden van maatwerkproducten. Denk dan bijvoorbeeld aan keukens, deurkozijncombinaties en platen op maat. Samen met een van onze medewerkers reken je gemakkelijk uit wat je nodig hebt en je bestelt dit meteen. Natuurlijk bezorgen we ook en zetten we producten graag voor je klaar.”

Open vanaf 4 januari 2021 

“Met deze nieuwe vestiging zijn we klaar voor de toekomst! Mijn collega’s en ik kunnen niet wachten om jou als vakman straks te ontvangen in Oss. In de eerste week van januari (4 t/m 9 januari) is er een feestelijke opening. Zien we je daar?”

Deel dit artikel: