Deel dit artikel:

Ben jij ook altijd op zoek naar slimme oplossingen, nieuwe producten en het vergroten van je vakkennis? Of ben je een generalist, een alleskunner, maar lukt het je niet altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen of oplossingen voor bepaalde klussen om dat je werkzaamheden te divers zijn? Bouwmaat heeft dan de oplossing: vakavonden in een vestiging bij jou in de buurt.

Wat is een vakavond?

Tijdens een vakavond presenteert Bouwmaat in samenwerking met relevante leveranciers handige informatie over een specifieke klus, product of probleem. Een voorbeeld is een vakavond over binnen schilderen. Hier komen verschillende onderwerpen aan bod op het gebied van tijdbesparing en kwaliteit en natuurlijk worden er relevante producten gedemonstreerd.

Voor ieder wat wils

Of je nu op zoek bent naar slimme oplossingen voor veelvoorkomende problemen, nieuwe producten wilt leren kennen, of je vaardigheden wilt verbeteren, de vakavonden van Bouwmaat bieden voor ieder wat wils. Je kunt leren hoe je topkwaliteit kunt combineren met snelheid, welk gereedschap je het beste kunt gebruiken, en nog veel meer.

Zelf ervaren

Het mooie van de vakavonden is dat je ter plaatse zelf kunt ervaren hoe de producten werken en wat de voordelen ervan zijn. Dat betekent dat je niet alleen kennis opdoet, maar ook direct kunt zien hoe je die kennis in de praktijk kunt toepassen.

Leveranciers aanwezig

Bovendien worden de vakavonden georganiseerd in samenwerking met relevante leveranciers, wat betekent dat je altijd de meest up-to-date informatie krijgt over de producten en oplossingen die je nodig hebt. Hierdoor kun je je klussen sneller en beter uitvoeren, waardoor je uiteindelijk meer tevreden klanten zult hebben.

Nieuwsgierig? Check dan regelmatig de agenda van jouw vestiging, zodat je weet welke vakavonden bij jou in de buurt worden georganiseerd.

VOORDELEN VAN EEN VAKAVOND

  • Je wordt op de hoogte gebracht van nieuwe producten 

  • Je kennis van producten wordt vergroot of opgefrist
  • Je krijgt inzicht in hoe je klussen sneller en / of beter op kan leveren 

  • Je kunt productvoordelen ter plaatse zelf ervaren door er mee te werken 


Foto’s van eerdere vakavonden.

Deel dit artikel: