NieuwsOver Bouwmaat

Vakwerk Awards winnaar ontvangt Ford bus

Deel dit artikel:

Rhon van de Velde is met zijn project Duurzame Boerderij uitgeroepen tot de overall winnaar van de allereerste editie van de Vakwerk Awards. Afgelopen week mocht hij zijn langverwachte prijs in ontvangst nemen, een gloednieuwe Ford Transit Custom.

De bedrijfswagen is uitgereikt door de Manager Verkoop en Vestiging van Bouwmaat Roosendaal, Arie van Wingerden, bij wie Van de Velde regelmatig inkopen doet.
Bouwmaat heeft samen met Ford en Stern, trotse partner van de Vakwerk Awards, Rhon en zijn vrouw nog 1x flink in het zonnetje gezet.

Vakwerk Awards

Bouwmaat heeft de Vakwerk Awards in het leven geroepen om vakmannen van Nederland in het zonnetje zetten. Er zijn ruim 300 projecten door trotse vakmannen aangemeld in 6 verschillende categorieën.

Rhon’s inzending sprong eruit. Hij heeft een eeuwenoude woonboerderij duurzaam verbouwd. Bekijk zijn nominatie film:

In 2014 begon hij aan de omvangrijke verbouwing van de verouderde zeventiende-eeuwse boerderij aan de rand van Oosterhout. De verbouwing duurde ruim 3 jaar. Wat deze gigantische verbouwing extra bijzonder maakt, is dat Van de Velde maar liefst 90% van het werk zelf kon doen. Deze allroundvakman is er bovendien in geslaagd om voor de boerderij uit de Gouden Eeuw een Rc-waarde van minimaal 5,0 m²K/W te bereiken, een isolatiewaarde die in de nieuwbouwwijk vlakbij niet wordt gehaald.

Meer over Rhon en de verbouwing vind je hier.

Prijsuitreiking

Rhon was compleet overdonderd toen zijn naam werd geroepen tijdens het Bouwmaat XXL Event (aftermovie). Onder luid gejuich van ruim 4.000 gasten nam Rhon de Vakwerk Awards bokaal in ontvangst, tijdens een spetterende huldiging. 
Tot op dat moment heeft Rhon slechts een LP gewonnen in de jaren ’60. Dat hij nu een heuse bedrijfswagen in ontvangst mag nemen, had hij niet durven dromen. Supertrots en gelukkig heeft Rhon zijn Ford Transit Custom in ontvangst genomen. Wij wensen Rhon nog veel mooi projecten toe in zijn nieuwe bedrijfswagen!

Ben jij de volgende die de Vakwerk Awards wint?

Dus vakmannen opgelet, in 2020 vinden de nieuwe Vakwerk Awards plaats. Dus houd deze website in de gaten en stuur tegen die tijd ook je project in en wie weet word jij de winnaar van de Vakwerk Awards 2020!

Feestelijke uitreiking van de Ford bus door Stern en Bouwmaat
Sander Koning (Ford), Arie van Wingerden (Bouwmaat Roosendaal), meneer & mevrouw Van de Velde (Rhon), Simon Rouwenhorst (Stern), Eelco van Viersen (Stern)
Deel dit artikel: