Werkkleding eenvoudig laten bedrukken

Deel dit artikel:

JOUW KLEDING PERSONALISEREN VIA BOUWMAAT

Wist je dat het mogelijk is om bij Bouwmaat werkkleding te laten bedrukken? En dat dit supersnel gaat én ook in een zeer lage oplage kan? We werken hierbij samen met werkkledingspecialist CERVA. Anita Hazewinkel is commercieel manager bij CERVA. Zij vertelt je alles over deze dienst.

CERVA biedt een ruime collectie aan jassen, broeken, overalls, handschoenen, helmen, brillen en andere PBM die ervoor zorgen dat jij je werk veilig en comfortabel kan uitvoeren. “Bij CERVA willen we professionals van top tot teen beschermen tijdens hun werkzaamheden”, steekt Anita van wal. “De vakmannen en -vrouwen van Nederland moeten ‘s avonds net zo gezond thuiskomen als ze ’s morgens de deur uit zijn gegaan.”

Trotse professionele uitstraling

De juiste werkkleding is hierbij van groot belang. Het zorgt er natuurlijk ook voor dat je professioneler voor de dag komt. Zeker als je bedrijfskleding gepersonaliseerd is en voorzien van je eigen bedrijfsnaam en logo. Steeds meer professionals laten hun werkkleding dan ook bedrukken, ziet Anita. “Werkkleding met jouw logo zorgt voor een professionele uitstraling, het schept vertrouwen. Als professionele bouwer ben je bovendien trots op je bedrijf. Met bedrukte bedrijfskleding laat je dat nog eens extra goed zien.”

Lekker laagdrempelig bedrukken

Het bestellen van bedrukte bedrijfskleding gebeurt normaal gesproken alleen in grotere oplagen. Hierdoor is het voor de wat kleinere bedrijven meestal net niet de moeite waard. “Doorgaans kan het pas vanaf zo’n 50 logo’s. Via Bouwmaat en CERVA is bedrukken al vanaf vijf logo’s mogelijk. Dit geldt voor de reflectielogo’s. Wil je starten met drie t-shirts, een trui en een jas, dan kan dat. Lekker laagdrempelig dus. Eigenlijk is ieder kledingstuk te bedrukken, met uitzondering van bijvoorbeeld kleding met reliëf. Bestel je voor de eerste keer, dan ligt jouw gepersonaliseerde werkkleding binnen twee tot drie weken klaar in de Bouwmaat-vestiging.” Anita geeft je nog een tip over het bestellen van logo’s. “Wil je in de toekomst meer kledingstukken laten bedrukken? Overweeg dan om wat extra logo’s af te nemen. Die bewaren we voor je en bij een volgende bestelling ligt de bedrukte werkkleding binnen twee tot drie dagen al voor je klaar. Mits de kleding meteen leverbaar is natuurlijk.”

Simpel proces

Het daadwerkelijke bestellen van jouw gepersonaliseerde werk.kleding is erg eenvoudig. Anita legt uit hoe het gaat. “Je kiest je kledingstukken uit. Vervolgens overleg je met een Bouwmaat-medewerker op welke kleding en waar op de kleding je het logo wil. Daar is een handig formulier voor, dat je samen met een Bouwmaat-medewerker invult. Vervolgens lever je een bestand met je logo aan, het liefst in PDF, EPS of AI. Daarna krijg je een werktekening waarop staat hoe het eruit komt te zien. Je ziet dan duidelijk de plaatsing en je krijgt ook een goed beeld van de grootte van je logo. Geef je akkoord, dan gaan we voor je aan de slag. Zo simpel is het.”

Logo’s van het hoogste niveau

Dankzij de professionals van CERVA gaat jouw bedrukte bedrijfs.kleding erg lang mee. “We garanderen dat het logo, bij normaal gebruik, net zo lang meegaat als het kledingstuk zelf. Wij werken alleen met logo’s van de beste kwaliteit die zelfs industrieel gewassen mogen worden en daarnaast antistatisch en vlamvertragend zijn.”
Ook het drukken zelf is van het hoogste niveau. “We werken met transferdruk. Deze methodiek is inmiddels erg ver doorontwikkeld. Hierdoor is de tijd dat men voor borduren koos ten koste van bedrukken, helemaal voorbij. Transferdruk gebeurt met een door warmte- en drukgedreven machine. Het type logo bepaalt het aantal seconden dat er gedrukt moet worden en op welke temperatuur. We zorgen natuurlijk voor de juiste temperatuur, druk en tijd. Het logo zit daarna muurvast en komt niet meer van je werkkleding af. Als professional heb je dus jarenlang plezier van jouw bedrukte kledingstuk!”

Deel dit artikel: