Bedrijf en ondernemenNieuws

Bereid je als echte vakman goed voor op jouw klus

Deel dit artikel:

Ook in deze drukke tijden is het van belang dat je je goed voorbereid op een potentiële opdracht. Maar hoe bereid je je nou goed voor op een klus? Bouwmaat geeft je graag advies.

Persoonlijk

Mensen doen graag zaken met mensen. Behandel je toekomstige opdrachtgever dan ook niet als de zoveelste klus. Reageer persoonlijk op een offerte-aanvraag en ga langs om te kijken. Zeker bij grote klussen is dat verstandig. Zo kun je niet alleen vragen stellen over de klus, maar zie je ook gelijk waar je rekening mee moet houden in je offerte.

Verzorgd

Niet alleen de offerte moet goed verzorgd zijn. Jij als vakman ook. Zorg voor nette, schone kleding bij het bezoeken van een toekomstige klant. Je hoeft echt niet in pak, maar zorg dat je er netjes uit ziet. Een potentiële opdrachtgever is op zoek naar een betrouwbare vakman. Goede, representatieve werkkleding is essentieel om professioneel en betrouwbaar voor de dag te komen.

Professioneel

Als vakman ben je een professional en dat wil je natuurlijk uitstralen. Dus maak je gebruik van professioneel materiaal en gereedschap van goede kwaliteit en betrouwbare merken. Hiermee klaar je je klus beter en sneller met een mooier eindresultaat. Professionele bouwmarkten kunnen jou voorzien van het juiste advies.

Maatwerk

Jij levert het liefst maatwerk. Maar maatwerk kost tijd en dus geld. Gelukkig zijn er handige oplossingen om maatwerk uit te besteden. Bijvoorbeeld voor het op maat zagen van plaatwerk, het bestellen van bewerkte en afgelakte deuren en zelfs volledige raam- en deurkozijncombinaties op maat. Dat scheelt jou een hoop tijd en de klant een hoop geld!

Heb je de opdracht gekregen? Ben je goed voorbereid door het maatwerk op tijd te bestellen en heb je de juiste materialen en gereedschap voor de klus? Dan kan je aan de slag!
Mocht je nou toch per ongeluk iets vergeten zijn, dan is er altijd een Bouwmaat dichtbij. Ga snel naar een Bouwmaat vestiging bij jou in de buurt of bestel online en laat direct bezorgen op de klus.

Meer lezen

Deel dit artikel: