MateriaalMateriaal en gereedschap

Nieuw bij Bouwmaat: Eigen Merk bevestigingsmateriaal

Deel dit artikel:

Bij Bouwmaat willen we jou als professionele bouwer zo goed mogelijk van dienst zijn. Daarom luisteren we naar jouw mening en wensen. Om die reden hebben we ons assortiment Eigen Merk bevestigingsmateriaal uitgebreid en verbeterd. Stefan Doppenberg, Category Manager Hout, IJzerwaren en Keukens bij Bouwmaat, licht het aangepaste assortiment toe.

Bouwmaat helpt je elke dag bij het succesvol uitvoeren van je klus. De producten van het Bouwmaat Eigen Merk spelen hierin een belangrijke rol. Ze staan namelijk voor een gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit voor een hele scherpe prijs. Het assortiment Eigen Merk bevestigingsmateriaal onderging onlangs een mooie verbeteringsslag. Stefan: “Er zijn een aantal producten toegevoegd zoals Bouwmaat Eigen Merk gipsplaatschroeven. Ook is de Bouwmaat Eigen Merk universele schroef flink verbeterd. Alles is van topkwaliteit. De Eigen Merk schroeven worden namelijk geproduceerd door ASF Fischer. Die ken je waarschijnlijk wel van de Woodies Ultimate schroeven.”

Nieuwe Bouwmaat  universele schroef

Een belangrijke aanpassing is dat de oude Bouwmaat Eigen Merk universele schroef is vervangen voor een volledig nieuwe. “We hebben daar echt een kwaliteitsslag gemaakt. Klanten waren niet helemaal tevreden over de vorige universele schroef. Dat bleek uit een grootschalig onderzoek en dat hoorden we ook in de vestigingen. Daarom is besloten een volledig nieuwe Bouwmaat Eigen Merk universele schroef te introduceren. Deze schroef hebben we helemaal samen met ASF Fischer ontwikkeld met de Bouwmaat-klant in ons achterhoofd.”

Bij de ontwikkeling van de schroef is goed gekeken naar wat professionele bouwers willen. Hierbij is niet over een nacht ijs gegaan. “We hebben samen met ASF Fischer uitgebreid stilgestaan bij de vraag waar een schroef voor professionals aan moet voldoen. Een schroef mag niet snel breken en robuust en krachtig zijn. Een schroef moet bovendien snel het materiaal ingaan. De nieuwe universele schroef is uitvoerig getest en vergeleken met andere schroeven op de benoemde punten. Van indraaisnelheid tot sterkteproeven, hij komt echt heel goed uit de verschillende tests.”

De nieuwe Bouwmaat Eigen Merk universele schroef is een hele sterke professionele schroef geworden. “Hij heeft een speciale punt waardoor je hem snel en eenvoudig indraait. De Torx-aandrijving zorgt voor een optimale grip. Je profiteert ook van freesribben onder de kop, waardoor de schroef beter verzinkt in de ondergrond. Het is echt een mooi product voor vaklieden geworden.”

Bouwmaat gipsplaatschroeven: fijne en grove draad

Vanaf nu kun je ook voor Eigen Merk gipsplaatschroeven bij Bouwmaat terecht.  “Ook dit zijn schroeven van professionele kwaliteit. Je hebt keuze uit een fijne draad voor montage van gipsplaten op metal studs en grove draad voor montage van gipsplaten op hout. Speciaal voor vaklieden die graag met een bandschroefmachine werken, hebben we nu ook band-gipsplaatschroeven in ons Eigen Merk assortiment. De band is van hoge kwaliteit om snel en efficiënt te werken. Uiteraard zijn de gipsplaatschroeven gefosfateerd. Ook de Eigen Merk gipsplaatschroeven hebben een scherpe punt voor snel en gemakkelijk indraaien.”

Bouwmaat gevelplaatschroef: gemakkelijk kiezen op RAL-kleur

Een andere toevoeging aan het Eigen Merk assortiment is de gevelplaatschroef, ook wel bekend als kleurkopschroef of HPL-schroef. Deze zijn op voorraad in de meest voorkomende RAL-kleuren: wit (RAL 9010), crème (RAL 9001), antraciet (RAL 7016), donkergroen (RAL 6009) en zwart (RAL 9005). “De schroeven zijn zo ontwikkeld dat de kleuren perfect overeenkomen met de gevelplaten van bijvoorbeeld Ki-kern. Daar is heel veel aandacht aan besteed en het is volledig op elkaar afgestemd. De schroeven zijn bovendien voorzien van hoogwaardige poedercoating om beschadiging van de lak te voorkomen. Ook met de Eigen Merk gevelplaatschroef heb je een schroef van A-merkkwaliteit te pakken.”

Bouwmaat universele pluggen en nagelpluggen: vertrouwde kwaliteit

De universele pluggen en nagelpluggen zijn al bekenden in het Bouwmaat Eigen Merk assortiment. “Die blijven van dezelfde kwaliteit die onze klanten al jaren gewend zijn. Aan de nagelpluggen of slagpluggen, is wel een maat toegevoegd. De universele pluggen zijn nog steeds erg geliefd onder onze klanten. Ze zijn tenslotte geschikt voor alle ondergronden, cellenbeton, kalkzandsteen maar ook holle wanden. Deze universele plug kan zowel metrische als schroefdraad verwerken. Sommige klanten lijken dit nog niet te weten, maar je past de Eigen Merk universele plug dus ook toe in een holle wand met gipsplaat.”

Duurzame en duidelijke verpakking

Zeker niet onbelangrijk: al ons aangepaste Bouwmaat Eigen Merk bevestigingsmateriaal zit in een nieuw doosje. Deze degelijke verpakking bevat geen plastic waardoor het een stuk duurzamer is. “We willen als Bouwmaat steeds duurzamer zijn. Er zit daarom geen plastic kijkvenster meer in de doosjes. Je wilt natuurlijk wel weten hoe de schroef eruit ziet. Dat hebben we opgelost door de schroef goed af te beelden op de verpakking, die is zo realistisch mogelijk afgedrukt. Is er sprake van een kleur, dan staat niet alleen de RAL-code erbij, maar is de daadwerkelijk kleur op de verpakking te vinden. Onderop vind je een QR-code waarmee je direct in de webshop komt, voor als je nieuwe wilt bestellen. De doosjes zijn aan de voorzijde snel te openen om makkelijk de schroeven of pluggen te pakken. Ook de nieuwe verpakkingen zijn dus een ware aanvulling en verbetering.”

Meer lezen

Deel dit artikel: