MateriaalMateriaal en gereedschapOver Bouwmaat

Langdurige kwaliteit leveren met Bouwmaat Eigen Merk

Deel dit artikel:

Als Bouwmaat zijn we er voor de vakman, zodat jij altijd en overal succesvol je werk kunt doen. Onze eigen Bouwmaatproducten spelen daarbij een belangrijke rol, want die zijn een betrouwbare basis voor een mooi, strak en langdurig eindresultaat. Allround bouwbedrijf Global Bouw kiest al jaren voor Bouwmaat en het Bouwmaat Eigen Merk. Aan de koffietafel bij Bouwmaat Schiedam vertelt mede-eigenaar Dimitri Zainoutdinov waarom.

Dimitri staat samen met zijn compagnon Viktoria Altman aan het roer van Global Bouw. Zo’n 90% van de opdrachten bestaat uit renovatieklussen voor particulieren. Die kunnen bij Dimitri en Viktoria terecht voor zolder- tot badkamerverbouwingen. Dimitri is al jarenlang Bouwmaat-klant, al komt hij zelf minder vaak langs dan eerst. “Toen we begonnen was ik elke dag hier. We zijn flink gegroeid en daardoor doe ik zelf geen inkopen meer. Maar onze mensen komen hier dagelijks. Ze starten hier hun dag, nemen mee wat ze nodig hebben en gaan op weg naar de klant.”

Overzichtelijk en tijd voor uitleg

Bouwmaat en hun medewerkers zijn erg belangrijk voor Dimitri. “Het contact en de dienstverlening is erg goed. Veel van onze medewerkers komen uit het Oostblok. Daardoor zijn ze niet altijd de Nederlandse taal helemaal machtig. Bouwmaat-vestigingen zijn heel overzichtelijk, waardoor onze mensen eenvoudig en snel de juiste spullen kunnen vinden. Medewerkers van Bouwmaat staan bovendien altijd klaar om ze bij de hand te nemen als dat nodig is. Mijn mensen zijn vakmensen, maar het materiaal en het gereedschap in Nederland is soms net even wat anders. Bij Bouwmaat nemen ze de tijd om met die jongens aan tafel te gaan zitten en dingen uit te zoeken en uit te leggen. Hoe je bepaalde materialen het beste kunt combineren bijvoorbeeld. Onze vakmannen zijn bovendien al een aantal keer via Bouwmaat op training geweest. Dan krijgen ze les van een specialist van een leverancier, bijvoorbeeld over stucen.”

Bouwmaat lichtgewicht zandcement als vaste keuze

Naast de dienstverlening, vertrouwt Global Bouw ook al jaren op de kwaliteit van het Bouwmaat Eigen Merk. “Voor betonmortels, metselmortels, tegellijm, enzovoorts kiezen we altijd voor de eigen Bouwmaat-producten. Het is eigenlijk heel simpel. Als we A-merk- kwaliteit kunnen bieden tegen een betere prijs, dan doen we dat.”

Zo vindt onder andere de Bouwmaat lichtgewicht zandcement van 10 kg gretig aftrek. “Van de huidige veertien lopende projecten bestaat de helft uit badkamerrenovaties. We hebben veel klussen in oude huizen waar je vaak te maken hebt met vloeren van houten balken. Dan kies je voor lichtgewicht zandcement zodat je een stabiele dekvloer hebt voor je tegels, die niet te zwaar wordt. De zakken zijn bovendien licht en handzaam. Dat is erg fijn als je door de nauwe Nederlandse trapgaten moet naar de eerste of tweede verdieping. De kwaliteit van Bouwmaat lichtgewicht zandcement is echt top, een vaste keuze.”

Meters maken met Bouwmaat zandcement vloeivloer

Ook de zakken Bouwmaat zandcement vloeivloer van 25 kg zijn regelmatig in de bussen van Global Bouw te vinden. “Dit product gebruiken we meer voor de renovatie van vloeren. Door de lage plafonds in oudere huizen telt echt iedere centimeter. Je wilt dus een zo dun mogelijke laag gebruiken, maar je wilt ook dat het stevig is zodat de tegels niet kapotgaan. Voor de wat grotere oppervlakten is dit vaak een slimme keuze, zeker als je beperkt bent in je tijd. Je voegt water toe en je bent klaar. Het klaarmaken van het materiaal gaat gewoon echt veel sneller maar je levert je klanten wel betrouwbare kwaliteit. Op de verpakking staat bovendien heel duidelijk hoe je het moet toepassen.”

Een stapje extra

Dimitri benadrukt nogmaals hoe blij hij is met Bouwmaat als groothandel. “Je grijpt eigenlijk nooit mis. Ook niet in tijden dat materiaal schaars is. Je hoeft niet te bestellen en dat is fantastisch. Bij Bouwmaat zetten ze ook gewoon altijd een stapje extra zodat wij ons werk kunnen doen. Hier in Schiedam waren ze aan het begin van de coronacrisis bijvoorbeeld eerder open en gingen ze later dicht. Neem hierbij de goede prijs en de hoge kwaliteit van de eigen Bouwmaatproducten en je begrijpt dat hier een tevreden klant zit.“

Deel dit artikel: