Deel dit artikel:

Bij Bouwmaat staat de klant centraal, al sinds 1986. Naast A-merken biedt Bouwmaat de vakman een eigen kwaliteitsmerk, het Eigen Merk. Wat houdt dit Eigen Merk in en hoe verloopt de ontwikkeling hiervan?

De juiste prijs-kwaliteitverhouding

Bouwmaat biedt een breed assortiment aan producten voor elke klantvraag. Dit assortiment is ingedeeld in categorieën. Wanneer de klant een specifieke vraag heeft binnen een categorie wordt er gezocht naar het Bouwmaat eigen merk. ”Het is voor ons belangrijk dat wij de beste prijs-kwaliteit verhouding aan de klant kunnen bieden”, aldus Eric Reijnhout, categoriemanager bij Bouwmaat.

Goed luisteren naar de klant

Een nieuw product ontwikkelen en op de markt brengen, gebeurt in samenwerking met een leverancier. De keuze voor een leverancier wordt gemaakt op basis van criteria zoals expertise en kwaliteitsborging, zodat we de juiste kwaliteit kunnen garanderen. Verbetering van het product is een continu proces dat in samenwerking gaat met de klant en de leverancier. Als we het over een nieuw product gaan hebben, dan vragen we altijd eerst: wat wil de klant? De klantbehoefte is leidend voor de kwaliteitseisen van de producten.

Alles voor slimmer bouwen

Bouwmaat streeft ernaar de vakman zo goed mogelijk te helpen om de klus te klaren. Hoewel de verschillende processen van een product complex in elkaar zitten, weet  Bouwmaat producten te ontwikkelen die de vakman tijdswinst bieden. Dankzij de kwaliteit en kennis van Bouwmaat en haar partners komen er de komende jaren meer slimme producten op de markt voor de vakman.
Bekijk het Bouwmaat Eigen Merk!


Bouwmaat legt uit: ontwikkeling eigen merk

De onderstaande video toont hoe het Bouwmaat Eigen Merk tot stand komt. In dit geval gaat het om de mortels; Renovatie Vloeivloer en Uitvlakmortel Wand. Deze worden in samenwerking met Bruil bij hen ontwikkeld en geproduceerd. Waar wordt naar gekeken tijdens dit proces? Hoe worden de producten getest om een optimale kwaliteit te waarborgen? Bekijk het allemaal in deze video.

Meer lezen

Deel dit artikel: