InspiratieOver BouwmaatVakwerk

Vakwerk Awards 2022: zet jouw vakwerk in de schijnwerpers

Deel dit artikel:

Heb jij jouw project al ingeschreven voor de Vakwerk Awards 2022? Bouwmaat en Zelfstandigen Bouw zijn weer op zoek naar het beste vakwerk van Nederland zodat we deze op een gepaste manier in het zonnetje kunnen zetten. Schrijf je in en krijg de erkenning die jouw vakwerk verdient en maak bovendien kans op schitterende prijzen!

DE INSCHRIJVINGSTERMIJN VOOR DE VAKWERK AWARDS 2022 IS GESLOTEN. 

Bouwmaat organiseert om het jaar de Vakwerk Awards. Waarom?

Nederlandse bouwers zijn dagelijks met geweldige projecten bezig. De opdrachten en het vakmanschap dat hierbij komt kijken, mogen gezien en gedeeld worden. Met de Vakwerk Awards dagen we jou uit om een project waar je echt trots op bent, te delen met het grote publiek. Op deze manier willen we kwaliteitsvakwerk onder de aandacht brengen, bevorderen én belonen!

Wat is jouw categorie?

De categorieën voor inzenden zijn:

  • duurzaam bouwen
  • aan- & verbouw
  • renovatie & onderhoud
  • interieurbouw.

De vakjury kiest ook een ‘algemene winnaar’. Je kunt er bovendien ook nog met de publieksprijs vandoor gaan. De vorige editie in 2020 telde maar liefst 500 inzendingen. Dat jaar ging de felbegeerde overall prijs naar meesterparketteur Jakko Woudenberg van Dutch Wood Artist (Schagen) met een prachtige parketvloer van organische jaarringen. Hij won ook de categorie interieurbouw. Winnaar van de publieksprijs was Thomas de Pooter van De Pooter Afbouw uit Terneuzen met een hele bijzondere betegelde bar.

Mooie prijzen: Ford Transit Custom!

De prijzen die je inschrijving kunnen opleveren zijn niet mis. Het is inmiddels een traditie dat de winnaars tijdens het Bouwmaat XXL event bekend worden gemaakt. Elke winnaar gaat met een mooie trofee naar huis. De algemene winnaar ontvangt een hoofdprijs. Zo reed Jakko Woudenberg in 2020 weg in een splinternieuwe Ford Transit Custom en ontving Thomas de Pooter een Milwaukee 18V superset. In 2022 is de publieksprijs een Milwaukee combiset ter waarde van € 1.640 en de hoofdprijs een Ford Transit Custom!

Samen van de daken schreeuwen!

Maar mooier dan al die prijzen is misschien nog wel de aandacht die de Vakwerk Awards opleveren. Je project staat écht in de schijnwerpers. Natuurlijk via de verschillende kanalen van Bouwmaat, Zelfstandigen Bouw en op vakwerk-awards.nl maar ook in diverse andere media. Voor de vorige prijswinnaars was er onder andere aandacht op aannemervak.nl, houtwereld.nl en in diverse regionale media. Jij bent trots op je project en dat schreeuwen we samen van de daken!

Oud-winnaars: “aandacht loopt maar door”

“Ik kreeg echt heel veel reacties op de winst, echt superleuk.” Jakko Woudenberg had ook geen gebrek aan aandacht: “Dat loopt maar door, vakbladen en zelfs een interview voor De Telegraaf.” Thomas de Pooter was met zijn 29 jaar de jongste genomineerde van 2020 en ook hij kreeg veel belangstelling: “Op de avond van de prijsuitreiking belde een wethouder van de Gemeente Terneuzen om me te feliciteren. De dag erna werd ik geïnterviewd en ging ik op de foto voor de Provinciale Zeeuwse Courant en kwam ik op de lokale radio. Echt heel leuk.”

Deel dit artikel: