Bedrijf en ondernemenOver BouwmaatServices en maatwerk

Jouw bedrijfswagen van A tot Z geregeld

Deel dit artikel:

JOUW BEDRIJFSWAGEN VAN A-Z GEREGELD MET BOUWMAAT EN STERN

Het is je trouwe vriend, je vervoersmiddel, je werkplek én je visitekaartje. We hebben het natuurlijk over je bus. Die moet perfect bij jou en je werkzaamheden passen. Stern is marktleider op het gebied van automobiliteit en al jaren partner van Bouwmaat.

Ze helpen menig Bouwmaat-klant aan de ultieme bedrijfswagen. Michael Hoeve is Salesmanager bij Stern-dealer Mercedes-Benz en vertelt hoe dit in zijn werk gaat.

Stern is nu Hedin Automotive
Bouwmaat werkt al jarenlang samen met Stern om de beste deal op Ford bedrijfswagens voor de zzp’er te kunnen aanbieden. In 2022 is Stern overgenomen door het Zweedse familiebedrijf Hedin Mobilty Group AB, in Nederland vertegenwoordigd door Hedin Automotive. Het is hiermee een van de grootste automotive concerns van Nederland met tal van merken en met ruim 60 vestigingen altijd dichtbij. Ook bieden Bouwmaat en Stern nu, naast Ford, ook bedrijfswagens van Opel en Peugeot aan.

Bekijk alle actiemodellen

Bouwmaat en Stern: echte partners

Als Bouwmaat-klant profiteer je van exclusieve kortingen en deals op bedrijfswagens van Stern van de merken Ford en Mercedes-Benz. De inmiddels lange samenwerking tussen Stern en Bouwmaat is volgens Michael een logische. “Bouwmaat staat voor mij voor totale ontzorging. Je vindt er als vakman alles onder een dak en je kunt bovendien gebruik maken van vele services. Het is een partner bij al je werkzaamheden. Bij Stern doen we eigenlijk hetzelfde, maar dan op het gebied van mobiliteit.” Stern wil een premium partner zijn, vertelt Michael. “Je koopt niet alleen een schitterende bedrijfswagen.
We verzorgen ook professionele bedrijfswageninrichting, het bestickeren van je bus en via Stern-dealer Mercedes-Benz kun je onder andere profiteren van een dealeronafhankelijk onderhoudscontract voor heel Europa. Mobiliteit van A tot Z dus, alles in één.”

Michael Hoeve

Samen een bus bouwen

Hoe gaat dit dan in zijn werk? “Je kunt altijd bij Stern binnenlopen voor een gesprek, of bij Bouwmaat informatie opvragen over de mogelijkheden. Meestal maken we van tevoren een afspraak en boek je als vakman een tijdvak waar we je wensen uitvoerig met je doornemen. We bouwen de bus echt op, we kijken van de wielen tot en met hoeveel zitplekken je nodig hebt. Het wordt echt een op maat gemaakte auto. Op basis van het gesprek krijg je een duidelijke offerte, die we kunnen aanvullen met verzekeringen, financieringen of lease- en onderhoudscontracten.”

Meedenken en vooruitkijken

Tijdens het ‘bouwen’ van een bus, denkt Stern uitvoerig met je mee. “De allereerste vraag is altijd wat een vakman met de bus gaat doen. Wat je doet is bepalend voor het model, vermogen en opbouw. Een timmerman heeft bijvoorbeeld meestal lange latten bij zich, die hij kwijt moet kunnen. Voor hem is het toevoegen van een tweede schuifdeur vaak ook handig omdat je dan altijd bij je koffers en boormachines kan en niet door je bus hoeft te kruipen. Je hebt je gereedschap altijd schoon voor het grijpen waardoor je efficiënter en ergonomischer werkt. Maar we kijken ook of je als vakman veel met een aanhanger rijdt en hoe zwaar je dan bent. Als je veel met een kar rijdt kan achterwielaandrijving bijvoorbeeld interessant zijn, omdat je dan een kortere draaicirkel hebt en je meer mag laden.”

Bij het advies proberen Michael en zijn collega’s ook altijd net iets verder te kijken. “In 2025 al hebben minimaal 30 Nederlandse steden een zogenoemde zero-emissie zone. Het kan, zeker voor professionals die veel in de binnenstad werken, interessant zijn om elektrisch te gaan rijden.”

Service: professionele inrichting en signing

Je kunt via Stern je bedrijfswagen ook professioneel in laten richten. “Hierbij werken we met een modulair systeem en dat systeem kun je opbouwen zoals je wilt. Steeds meer vakmannen kiezen voor deze optie mede omdat je met een professionele indeling tijd bespaart, nog ergonomischer werkt en je spullen veiliger vervoert.”

Ook de signing-service waarmee de vakman zijn bus kan laten bestickeren is populair. “Dat snap ik wel. Goede belettering van je bus is de makkelijkste en goedkoopste manier van communicatie met nieuwe klanten. Ook hier hoef je als vakman zelf nergens naar om te kijken, wij organiseren alles. Wil je hetzelfde als wat je nu al op je bus hebt? Dan nemen we foto’s, maken het na en wordt het door een van onze vestigingen geplakt. Heb je nog geen idee? Dan maken we op basis van bijvoorbeeld een visitekaartje en logo twee ontwerpen. Daar kies je uit. Dat ontwerp finetunen we, we tekenen precies in hoe het eruit komt te zien en ook hier beplakken we het voor je. Je moet als vakman altijd laten zien wie je bent en waar je voor staat. Dat doe je met een bus die bij je past en die er van A tot Z perfect uitziet. Daar zorgen we voor.”

Meer informatie: bouwmaat.nl/hedinautomotive

Meer lezen

Deel dit artikel: