Corporaties als nieuwe business

Het gaat beter met Nederland en daarmee ook met de woningmarkt. Corporaties merken dit ook. Eind 2016 kwam dit bericht naar buiten via Aedes, de landelijke vereniging van woningcorporaties. Dit betekent meer ruimte voor onderhoud en verbetering. Slim om hier als vakman op in te spelen!

De verwachte stijging in woningverbeteringen is niet mis. Concreet wordt gesproken over dertigduizend verbeteringen ter waarde van meer dan 20.000 euro per woning. Interessante informatie! De kosten zullen o.a. gaan zitten in het aanleggen van nieuwe centrale verwarming, isolatie en dubbel glas. Werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden door experts. Vaak niet in dienst van de corporaties en dus een kans voor de slimme vakman.

Verstand van zaken

Je kan hierop inspelen door je te positioneren als dé partij om corporaties te helpen hun onderhoudskosten te beperken. En de werkzaamheden uit te voeren. Benadruk dat je verstand van zaken hebt en hierdoor tevens kan helpen om beter financiële grip op projecten te houden. Laat je inspireren door anderen.

Kijk eens of je kennis kan maken met de corporatie(s) in je eigen buurt. Eventueel in samenwerking met een collega aannemer. Goed voornemen voor het nieuwe jaar! Trek je stoute schoenen aan? Toch liever nog even sparren: de medewerkers van Bouwmaat staan voor je klaar om mee te denken.