Viega, de favoriet van …

Deel dit artikel:

Rolf Fennis is eigenaar van Bouw- en Aannemersbedrijf Fennis uit Hilversum, dat al ruim 50 jaar bestaat. Tijdens werkzaamheden die Rolf op het gebied van sanitair verricht, werkt hij graag met producten van Viega. Waar komt zijn voorkeur voor dit merk vandaan en welke eigenschappen van Viega zijn voor hem zo belangrijk?

Hoewel Rolf allerlei klussen in en om de woning aanpakt, is hij geleidelijk aan in het gebied van installatietechniek terecht gekomen. Rolf: “Vroeger werkte ik veel met onderaannemers, dat ging ook prima. Maar soms moet je toch wachten op de één, of denkt een ander niet aan wat er daarna moet gebeuren. Na zoveel jaar ben ik zelf leidingen gaan leggen. Vervolgens leg je een afvoer neer en langzamerhand neem je het hele installatiepakket onder handen en daarna ook het sanitair.”

Degelijk als een Rolls Royce

Rolf werkt al vele jaren met producten van Viega: “Dat is in de loop der tijd zo gegroeid. Je werkt met dit merk, hebt er vertrouwen in en weet dat het goed is. Het heeft zich bewezen en gaat niet stuk. Viega heeft veel van messing, dat materiaal is zo degelijk. Het is ook makkelijk om er andere producten op aan te sluiten. Je kan het gebruiken voor zo- wel warm als koud water en gas. Op een gegeven moment weet je dat dit het merk is waar je mee wilt werken. Ik heb het gevoel dat Viega de Rolls Royce onder de merken is. Het is niet het goedkoopste merk maar wel erg degelijk en betrouwbaar. Je kan bij wijze van spreken op hun leidingen gaan staan zonder dat het schade aanbrengt.”

Het goede gevoel

Ondanks zijn voorkeur voor Viega, zweert Rolf andere merken niet af. “Ik heb ook een tangenset van Uponor. Er zijn in de praktijk een aantal grote merken en die kom je wel eens keer tegen. Dan is het handig als je er mee kan werken. Alleen het gevoel wat je hebt met een merk geeft toch vaak de doorslag voor je keuze.”

Deel dit artikel: