Deel dit artikel:

In je dagelijkse praktijk merk je maar al te vaak hoe belangrijk goed gereedschap is. Een ergonomische handgreep zorgt er bijvoorbeeld voor dat je prettiger en langer kunt werken. De Super Prof Pure-lijn staat bekend om zijn ergonomische handgreep. Misschien kende je het Pure handgereedschap al, maar sinds kort zijn ook de metseltroffels verkrijgbaar met de unieke lederen handgreep voor optimaal werkcomfort.

Al 45 jaar is Super Prof het vertrouwde merk voor handgereedschap voor professionals zoals jij. Het assortiment omvat gereedschap voor onder andere tegelzetters, stukadoors, metselaars, voegers, vloerleggers, gibo- en droogbouwers en schilders. Super Prof heeft werkcomfort en productiviteit hoog in het vaandel staan en dat is met dit kwalitatieve en ergonomische gereedschap dan ook gegarandeerd.

Super Prof Pure: een greep met grip

Voor nog meer gemak en efficiëntie is er het innovatieve Super Prof Pure-concept. Dit is een volledige collectie aan spack- en gipsmessen, pleister- en lijmspanen en metsel- en stuctroffels, voorzien van een ergonomische lederen handgreep. Deze greep neemt vocht beter op, waardoor jij meer grip hebt en lekker snel kunt werken. Bovendien houd je het langer vol. Dat betekent dus inderdaad productiever én ergonomisch werken.

Nieuw: Super Prof Pure metseltroffels

Om het Pure concept compleet te maken, zijn nu ook de metseltroffels verkrijgbaar met deze fijne ergonomische lederen handgreep. Dit gereedschap voor de echte bouwer is natuurlijk meer dan een handgreep. De volledig verlaste verbinding tussen de ang en het robuuste stalen blad met een aangescherpte kant garandeert een zeer hechte en duurzame verbinding. Het blad heeft een geschuurd oppervlak, waardoor het materiaal beter op de metseltroffel blijft liggen. Bovendien zorgt de vingerbescherming ervoor dat jij veilig kunt werken.

Ruime keuze voor rechts- en linkshandigen

Je vindt altijd een perfecte metseltroffel voor jouw klus. Er keuze uit de modellen: Smart, Arnhem, Floreffe, Brussel, Antwerpen en Parijs. Ze zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en afmetingen, zowel voor rechts- als linkshandigen.

Deel dit artikel: