Deel dit artikel:

Je stelt bepaalde eisen aan je gereedschap – of het nu gaat om een persoonlijke voorkeur of om specifieke doeleinden. Wat als er een oplossing zou zijn die alles verbindt en jouw dagelijkse werkzaamheden veel makkelijker maakt? De accu-haakse slijper AGC 18 en accu-tegelslijper DSC-AGC 18 FH zijn de nieuwste toevoegingen op het 18v-assortiment van Festool.

Je ervaart alle vrijheid tijdens jouw werkzaamheden dankzij de krachtige 18v-accu’s waarmee je moeiteloos langdurig kunt werken. Deze accu’s zijn uiteraard uitwisselbaar met het gehele 18V-systeem van Festool. Dit maakt deze machines tot de perfecte oplossing voor montage- en renovatiewerkzaamheden.

De nieuwe accu-tegelslijper DSC-AGC 18 FH

De nieuwste toevoeging aan het 18v-assortiment van Festool is de accu-tegelslijper. Deze machine is perfect voor het doorslijpen van minerale materialen (zoals tegels en natuursteen) binnenshuis. Hierin is de afzuiging van stof is heel belangrijk: voor de bescherming van je gezondheid, voor een positieve indruk bij jouw klant en voor een stofvrij zicht op het werk. De nieuwe accu-tegelslijper DSC-AGC 18 FH beschikt over stofafzuiging. In combinatie met een FESTOOL-stofzuiger voorzien van AUTOCLEAN-functie (ideaal voor het verwerken van veel fijnstof) wordt 95%* van het stof afgezogen, wat resulteert in een schonere en gezonde werkomgeving.

Dankzij de Bluetooth®-technologie start de accu van de machine automatisch de gekoppelde stofzuiger, waardoor je geen kostbare tijd verliest. De accu-tegelslijper is daarnaast voorzien van een slimme afzuigkap die altijd vrij zicht biedt op de slijpsnede. Daarnaast is de kap aan de voorzijde te openen, zodat je tot dicht aan de muur kunt slijpen.

*TNO-certificaat van 8 uur.

De nieuwe accu-haakse slijper AGC 18

Naast de accu-tegelslijper heeft FESTOOL ook de accu-haakse slijper AGC 18 geïntroduceerd. Deze machine is dé oplossing voor al jouw slijpwerkzaamheden. Dankzij de omhulde, koolborstelloze EC-TEC motor en de beschermde elektronica is deze machine stofbestendig en daardoor extreem duurzaam. Om zo veilig mogelijk te kunnen werken, beschikken beide machines over een zachte aanloop, elektronische overbelastingbeveiliging, motorrem en herstartbeveiliging.

Festool SERVICE

Ondanks dat er vaak zware werkzaamheden worden uitgevoerd met slijpmachines, vallen de AGC 18 en DSC-AGC 18 FH ook onder de unieke Festool SERVICE. Daarmee heb je drie jaar volledige garantie en hoef je nergens naar om te kijken, zodat jij je kunt focussen op je werk!

Ben je benieuwd geworden naar deze of andere machines van Festool en wil je ze graag vrijblijvend testen? Loop eens naar binnen bij jouw Bouwmaat-vestiging en maak gebruik van de unieke 15-dagen-testen-service van Festool. Voldoet de machine toch niet, dan krijg je je geld terug. Zelfs na intensief gebruik!

Advertorial. Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Festool.

Perfect in systeem met een Festool stofzuiger met automatische filterreiniging, zoals de CTL 36 E AC.

Deel dit artikel: