Over Bouwmaat

Verbouwing Bouwmaat Maastricht

Deel dit artikel:

Straks nóg makkelijker je inkopen doen

Waarschijnlijk is het je al opgevallen, maar we zijn aan het verbouwen bij Bouwmaat Maastricht! Alles blijft onder één dak, maar we maken onze vestiging helemaal klaar voor de toekomst door het nieuwste Bouwmaat-jasje aan te trekken. Dat betekent onder andere een handige nieuwe indeling waardoor je nóg makkelijker je inkopen doet voor je volgende klus. Dat is hendig sjiek!

Overzichtelijker, prettiger en duurzamer

Jouw Bouwmaat-vestiging krijgt een ruimtelijkere en logischere indeling. In de nieuwe ‘werelden’ liggen alle producten en materialen gericht op een specifieke klus bij elkaar. In de wereld van schilderen vind je naast verf bijvoorbeeld ook kwasten en rollers. Dit doen we ook voor tegelverwerking, elektrisch gereedschap en sanitair & installatie.
Alles blijft natuurlijk wel nog onder één dak. Dankzij de nieuwe schappen kun je alles eenvoudiger vinden en pakken. Ook passen we de verlichting aan, van tl-verlichting naar ledverlichting. Dat is niet alleen duurzamer maar zorgt ook voor een beter en rustiger licht. Dat betekent prettiger inkopen doen!

Nieuw: de Meer = Minder Boulevard

Een andere belangrijke verandering is de Meer = Minder Boulevard. Deze ‘voordeelpromenade’ waar we artikelen uitlichten met Meer = Minder inkoopvoordeel, vind je straks centraal in de vestiging. Zo zie je snel en makkelijk waar je misschien kunt besparen op je inkopen. Erg handig en voordelig wanneer je meer van een product nodig hebt.

Keukens op maat

We bieden diverse maatwerkoplossingen aan. Je kunt bijvoorbeeld een keuken op maat bestellen. Hierdoor lever jij eenvoudig en efficiënt de keuken die jij en je klant voor ogen hebben. Dat betekent minder uitzoekwerk en projecten sneller afronden. Tijdwinst dus! De kwaliteit ervaar je straks dankzij de nieuwe showroomkeukens. Wil je meer zien en ervaren? Dan kijken we samen bij een project waar onze maatwerkkeukens zijn geplaatst. Die extra stap zetten we graag!

Een tas koffie inschudden

Jouw favoriete Bouwmaat-vestiging wordt een stuk lichter en overzichtelijk, waardoor je nog prettiger je inkopen doet. De nieuwe entree zorgt bovendien voor een warmer welkom. De geur van nóg lekkerdere koffie draagt daar ook aan bij. De koffiehoek wordt namelijk vernieuwd. Die wordt een stuk moderner en er komt dus nieuwe, lekkerdere koffie. Even bijpraten, uitrusten of overleggen over je klus wordt zo nog leuker dan het al was!

De service die je gewend bent

Onder de nieuwe verlichting vind je bekende gezichten die je elke dag voorzien van de beste service en adviezen. Ook kun je rekenen op onze vertrouwde kennis en kunde. We denken altijd met je mee en komen samen tot een oplossing voor elke uitdaging. Na de verbouwing kan je uiteraard ook nog steeds gebruikmaken van onze verschillende services. Denk aan onze aanhangwagenverhuur, slijpservice, afhaalcontainer service en bezorgservice. Ook voor het Bouwmaat Spaarplan ben je bij Bouwmaat Maastricht natuurlijk aan het juiste adres.

Deel dit artikel: