Deel dit artikel:

Vanaf nu vindt de allround vakman die soms een tegelklus doet tot en met de professionele tegelzetter een compleet assortiment aan tegelverwerkingsproducten bij Bouwmaat. Bouwmaat heeft onlangs het assortiment van de tegelverwerking onder de loep genomen. Na uitgebreid onderzoek zijn er twee nieuwe merken toegevoegd, Coba en Ardex. Ook zijn de producten van het Bouwmaat Eigen Merk aangepast. 

Alles wat je nodig hebt voor een tegelklus

Bouwmaat heeft nu een breder assortiment tegelverwerkingsproducten. Uit het onderzoek bleek dat de klant graag op merk in plaats van toepassing wilde kopen. Ook vond men dat er naast PCI, Schönox en Eurocol, de merken Coba en Ardex nog ontbraken.

Nieuw: Coba

Coba is één van de twee nieuwe merken die zijn toegevoegd; een jong en oer-Hollands bedrijf met een overzichtelijke productlijn. Speciaal voor de allround vakman heeft Coba samen met Bouwmaat een overzichtelijk assortiment opgesteld waar de klant een gehele badkamer of andere tegelklus mee kan doen. Een test met Coba in Nijmegen, Breda en drie Amsterdamse Bouwmaat-vestigingen bleek een succes. Het merk sluit goed aan bij de behoefte van de klant en is vanaf nu dan ook bij iedere Bouwmaat-vestiging te verkrijgen.

Coba

Nieuw: Ardex

Ardex is een gerenommeerd, premium merk met meer dan 60 jaar ervaring binnen de tegelverwerking. Vooral onder de professionele tegelzetters is het één van de favoriete merken. De allround vakman kent Ardex mogelijk van de stucmortels. Bouwmaat levert vanaf nu ook een compleet Ardex-assortiment op het gebied van tegelverweking: van egaline tot cementaire- en epoxyvoeg, voor de allround vakman tot de professionele tegelzetter. De tegelverwerkingsproducten van Ardex waren al langer te bestellen via Bouwmaat, vanaf nu zijn ze dus ook in de vestigingen te vinden.

Ardex

Uitgebreid en verbeterd: Bouwmaat Eigen Merk

De bestaande producten van het Bouwmaat Eigen Merk zijn verbeterd in samenwerking met de klant. Een klantpanel heeft verschillende recepturen lijmen uitvoerig mogen testen. De best geteste lijmen zijn uiteindelijk opgenomen in het assortiment. Daarnaast is het assortiment van Bouwmaat Eigen Merk uitgebreid met:

  • light poedertegellijm
  • nieuwe voegkleuren
  • bijpassende voegkitten
  • epoxyvoegen

Het vernieuwde assortiment is vanaf nu beschikbaar in alle 47 Bouwmaat-vestigingen en op bouwmaat.nl.

Bouwmaat Eigen Merk

Deel dit artikel: