Bouwmaat Apeldoorn: vertrouwde gezichten in een nieuwe overzichtelijke omgeving

Deel dit artikel:

Bouwmaat Apeldoorn krijgt een nieuwe frisse look. Een handigere indeling, een ruimtelijker gevoel, betere verlichting en een duidelijkere routing. Binnenkort stap jij als vakman binnen in de totaal vernieuwde en moderne versie van deze Bouwmaat-vestiging. Manager Verkoop & Vesting Lars Volkers vertelt: “Het is een mooie nieuwe jas. Wat blijft zijn de bekende service, gezelligheid en de vertrouwde gezichten die altijd net dat stapje extra voor jou doen.”

Werelden: alles bij elkaar

Er gaat straks letterlijk en figuurlijk een wereld open voor de Bouwmaat-klanten in Apeldoorn. We bouwen er namelijk de zogenoemde ‘werelden’. Deze zijn er straks voor schilderen, tegelen, gereedschap én sanitair. Lars legt uit: “Het grote voordeel is dat je hier alles voor een klus handig en overzichtelijk op een plek hebt. Eerder stonden de tegels bijvoorbeeld aan de ene kant van de vestiging maar je spullen om ze te verwerken aan de andere. Nu vind je alles bij elkaar; tegels, maar ook je tegellijm en tegelsnijder. We vinden het gezellig als de vakman langer blijft maar heb je haast en kom je bijvoorbeeld voor tegelwerk: je neemt alles straks nog makkelijker mee en je zit zo weer in je bus.”

Belangrijke klussen, prominente plek

Als Bouwmaat luisteren we naar de wensen van jou als professionele bouwer. Uiteraard ook in Apeldoorn, zo vertelt Lars: “Verf is een belangrijk product, dus dat krijgt in de vernieuwde vestiging een prominentere en logischere plek. Je loopt er straks als je binnenkomt tegenaan. De grotere en geheel vernieuwde verfbalie is echt niet te missen. Ook hier pak je eenvoudig alles mee wat je voor je verfklus gaat gebruiken. Uiteraard mengen we hier nog steeds elke kleur die je nodig hebt.”

Lars geeft aan dat ook de plek voor ‘een bakkie’ centraler komt. “We weten dat veel van onze klanten hier de dag beginnen of eindigen. Daar hoort vaak ook een goed gesprek een lekkere bak koffie bij. De koffiecorner wordt dus een centrale ontmoetingsplek waar je met ons of met andere vakmannen van gedachten kunt wisselen.”

Korting bij grote aantallen

Op geselecteerde artikelen krijg je inkoopvoordeel als je grotere aantallen in één keer voor je klus afneemt. Deze MEER=MINDER producten herken je al aan de groene labels, maar in onze nieuwe vestiging in Apeldoorn krijgen ze nog meer aandacht. Lars: “Je vindt ze hier straks ook bij elkaar op de MEER=MINDER boulevard. Deze voordeelpromenade komt centraal in de vestiging. Zo weten we zeker dat je als vakman nooit meer een bulkaanbieding mist.”

Nog prettiger inkopen

Bouwmaat Apeldoorn wordt omgetoverd tot een vestiging die klaar is voor de toekomst. Lars is erg trots: “Het is een prettige en overzichtelijke plek waar je met veel gemak en plezier je inkopen doet. Nieuwe stellingen, nieuwe wandbekleding, een heldere routing, betere belichting, etc. Het gaat er allemaal voor zorgen dat de vakman nog prettiger zijn of haar spullen bij ons vindt en haalt.”

Vertrouwde gezichten

Lars en zijn team vinden het belangrijk dat de klanten goed worden geholpen en dat ze in een sfeervolle winkel materialen kopen. Lars: “De aandacht voor onze klanten is en blijft de kracht van ons filiaal. We horen vaak dat Bouwmaat Apeldoorn echt een hele gezellige winkel is. Daar staan we als team voor. Veel van onze klanten komen hier dagelijks en soms al bijna 30 jaar. Het is iets waar we erg trots op zijn. Ook in de nieuwe vestiging blijft het een feestje om bij ons je inkopen te doen. Het zijn je bekende en vertrouwde Bouwmaat-gezichten. Welliswaar tegen een nieuwe en moderne achtergrond, maar wel dezelfde mensen die weten wat er speelt en die dat extra stapje voor je doen. Daar verandert niets aan!” 

Deel dit artikel: