MateriaalMateriaal en gereedschap

Het gemak van wedi Fundo douchevloeren

Deel dit artikel:

De badkamer is één van de meest kritische ruimtes in een woning. In de douchehoek verbruikt men 6 liter water per minuut of met een regendouche zelfs 15 liter water per minuut. Er verdwijnt minimaal 16.000 liter water per persoon per jaar over de vloer door het putje. Het is meer dan ooit raadzaam de mogelijke risico’s van waterlekkage uit te sluiten. Het risico dat vocht achter de tegel terecht komt bij de douchewand en vloer is groot. Wedi heeft daar een goede oplossing voor.

Fundo douchevloeren

Met de Fundo douchevloeren sluit je alle risico’s op waterlekkage uit. Zo heeft bijvoorbeeld de Riolito Neo douchevloer een unieke ingebouwde drain die zorgt voor secundaire afvoer. Dat wil zeggen dat het vocht op twee manieren wordt afgevoerd:

  • over de tegel via de goot
  • onder de tegel naar de goot

Voordelen Fundo douchevloeren

De wedi Fundo douchevloeren zijn een ideale oplossing voor deze tijd. 

  • diverse soorten en afmetingen
  • snel en eenvoudig te installeren zonder zware arbeid
  • voldoen aan de eisen van het Bouwbesluit
  • afschot is altijd exact juist
  • toplaag is voorzien van een speciale epoxylaag waardoor de kant en klare douchevloer dubbel waterdicht is.

Duurzaam

Wil jij of je klant ook duurzaam (ver)bouwen? Dan komen de slimme producten en maatwerkoplossingen van wedi zeker van pas. Je reduceert het afval en verbruikt minder materiaal. Je kunt je Fundo ook door wedi helemaal op maat laten leveren. 

Garantie

Bij de juiste toepassing geeft wedi 10, 15 of zelfs in sommige gevallen 20 jaar garantie op het systeem. Mocht er alsnog eventuele lekkage ontstaan, dan herstelt wedi de schade en betaalt ook de gevolgschade (exclusief de economische schade). Dus niets weerhoud je er nog van om je volgende badkamerklus uit te voeren met wedi Fundo douchevloeren.

Advertorial. Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met wedi.

Deel dit artikel: