Materiaal en gereedschap

Slimme producten – april 2019

Deel dit artikel:

Waarom moeilijk doen als het slimmer en makkelijker kan?! Er komen regelmatig innovatieve producten op de markt waarmee jij je werk veel sneller of eenvoudiger kunt doen. We hebben weer een selectie voor je gemaakt waarmee je absoluut voordeel behaalt tijdens je klus.

Elektrische verf
Elektrische verf - toepassing

Schilder bedrading met elektrische verf

Dit is nog eens slim werken! Met deze “Electric Paint” van het Londense Bare Conductive verf je op nagenoeg elke ondergrond elektrische bedrading. De dikke, zwarte verf kan elektriciteit geleiden als deze droog is. Via een klein schakelpaneel wordt de verf opgeladen, deze werkt vervolgens als een sensor. Raak de verf aan of beweeg er vlakbij en er gaat een signaal naar het paneel. Dit schakelt vervolgens een lamp of ander apparaat in. Het leuke aan deze verf is dat je op heel creatieve wijze bedrading en schakelaars kan maken, omdat je de verf niet per se in een normaal patroon hoeft aan te brengen zoals normale bedrading.

 

Bescherm je knieën tegen overbelasting

Je knieën hebben het soms zwaar te verduren tijdens het werk. Wanneer je laag bij de grond werkt, moet je soms continu opstaan, verplaatsen en weer gehurkt gaan zitten om verder te werken. Tot nu althans, want met deze kniebeschermers op wieltjes is dat verleden tijd! Je verplaatst je al zittend heel eenvoudig en hoeft niet telkens op te staan als je ergens anders wil verder werken. De Kneeblades zijn ook nog eens ergonomisch en zacht voor je knieën, wat wel zo prettig is. De wieltjes zijn geschikt voor de meeste ondergronden zoals hout, steen, beton, etc. Zo werk je niet alleen prettiger, maar ook nog eens sneller en efficiënter want je kunt meer doen in dezelfde tijd. Plus, het is stiekem ook wel leuk, zo over de werkvloer ‘rollen’!

Haven Connect inbraakbeveiligingEenvoudige inbraakbeveiliging

We hebben al vaker geschreven over het belang van goed beveiligde woningen. Er zijn allerlei manieren om je klant hiermee te helpen, maar dit is een wel erg effectieve! Met deze Haven Connect deurbarricade komt zelfs de sterkste inbreker niet binnen. Het ziet eruit als een klein plankje dat dun genoeg is om achter je deur te leggen. Er zit een klepje in wat omhoog gezet kan worden en waarmee de deur wordt tegengehouden als deze van buitenaf wordt geforceerd. Dit klepje kan zelfs op afstand bediend worden met je smartphone. Het materiaal is van militaire kwaliteit en gaat volgens testresultaten 25 jaar mee. Je kan de Haven Connect met scharnieren in de grond vastmaken. Snel gemonteerd,
veiligheid gegarandeerd!

Verfspuiten zonder afplakken

Speedshield

De “SpeedShield” van Wagner is te bevestigen op traditionele verfspuiten  Hij zorgt ervoor dat je razendsnel randen en hoeken kunt spuiten, zonder deze nog af te moeten plakken. Het wiel aan het uiteinde plaats je op de rand waardoor je snel bijvoorbeeld van links naar rechts kunt glijden. Tegelijkertijd beschermt dit de andere rand of het deel van de muur waar je niet wil verven. Je werkt er sneller mee doordat je eenvoudiger beweegt langs de randen en het scheelt enorm aan tijd omdat je de randen niet hoeft af te plakken. Plus de kosten voor afplaktape uiteraard. Wanneer je veel met de verfspuit werkt, ga je dit verschil in tijd en kosten op de lange termijn uiteraard heel goed merken!

Deel dit artikel: