InspiratieKlussenMateriaalMateriaal en gereedschap

Schakelmateriaal uit? Het tegenovergestelde is waar

Deel dit artikel:

Crèmekleurige standaard lichtschakelaars? Basic stopcontacten? Van schakelmateriaal worden de meeste consumenten niet warm of koud. Zonde, want er bestaan tegenwoordig zo veel mooie, bijzondere en slimme schakeloplossingen! Hier ligt dus een kans voor de vakman.

Nieuwe schakelaars en wandcontactdozen geven een ruimte een compleet andere uitstraling. Verras jouw klant met het uitgebreide mogelijkheden (luxe) schakelmateriaal  dat tegenwoordig verkrijgbaar is. Mooie en verfijnde afdekramen, schakelaars en contactdozen, luxe designdimmers, super handig en energiebesparend KlikAanKlikUit-schakelmateriaal, et cetera. Onderscheid jezelf als vakman door jouw klant te informeren over de nieuwste trends in schakelmateriaal.

Onderscheid jezelf met schakelmateriaal:

Tip 1: Bekijk bij het aannemen van een klus welk schakelmateriaal nu al in de woning zit, benoem dit en bied aan hetzelfde soort materiaal te gebruiken bij de verbouwing. Of stel juist voor om meteen ál het schakelmateriaal in de gehele woning te vervangen. Kies in ieder geval voor één lijn in de gehele ruimte, dat is het mooist.

Tip 2: Bied jouw klant meerdere opties aan. Er is schakelmateriaal voor iedere smaak en portemonnee.

Tip 3: Denk aan slimme handigheidjes, zoals een bewegingssensor in het toilet in plaats van een standaard lichtschakelaar. Als de klant eenmaal besluit te verbouwen, doe het dan meteen goed!

Voor welke uitdaging je als vakman ook staat, Bouwmaat heeft altijd een oplossing beschikbaar. Innovatieve schakeloplossingen die jij eenvoudig kunt installeren en die de gebruiker veel gemak opleveren. Schakelmateriaal dat zich onderscheidt in kwaliteit, gebruiksgemak en aantrekkelijk design. Bouwmaat biedt schakelmateriaal aan van Peha, Berker, Busch Jaeger, Jung, LeGrand en Gira. Klik hier voor het assortiment.

Wil je advies op maat? Bezoek een van de Bouwmaat-vestigingen. Zij helpen je graag!

 

Deel dit artikel: