Extra service om vrij te kunnen ondernemen

Vraag een willekeurige ondernemer waarom hij voor het ondernemerschap heeft gekozen en negen van de tien keer is vrijheid de reden. Of je er nu bent ingerold of bewust de overstap naar je eigen onderneming hebt gemaakt. Ruimte om je werk te kunnen uitvoeren zoals jij het wilt, krijgt een hoge waardering. Hoe handig is het dan dat Bouwmaat naast producten ook zijn steentje bijdraagt met verschillende slimme services.

Alles wat het ondernemen makkelijker maakt, is welkom. Aan ondernemerschap kleven tenslotte ook meerdere verplichtingen. Verplichtingen die tijd kosten. Daar ligt de oorsprong van de extra services van Bouwmaat. Bouwmaat helpt met het aanbieden van meerdere hulpmiddelen: van slimme maatwerkoplossingen tot hulp bij het bestellen van een voordelige bus. De dagelijkse praktijk kost tenslotte al meer dan genoeg tijd en geld.

Geen overvolle agenda

Bij vrijheid denkt niemand aan een overvolle agenda. Door gebruik te maken van kennis en ervaring van specialisten voorkom je als ondernemer dat je het wiel opnieuw moet uitvinden. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een nieuwe klus of bus? Vind eenvoudig de nieuwste via www.bouwmaat.nl/services. Met hetzelfde gemak meld je jezelf met korting aan bij de branchevereniging voor klussenbedrijven; VLOK. Hiermee maak je gelijk kenbaar dat je ook staat voor kwaliteit en garantie. De inschrijving regel je simpel via Bouwmaat.

‘Letterlijk de handen vrij, dankzij de services van Bouwmaat’

De beste deals

En heel praktisch? Bespaar veel tijd en geld door de beste deal door voordelig een afvalcontainer te regelen via bouwmaat-afval.nl of door specifiek gereedschap voor een enkele klus te huren bij Boels in plaats van het aan te schaffen. Kijk voor alle slimme en voordelige services die het ondernemen makkelijker maken op www.bouwmaat.nl/services. Of breng een bezoek aan een van onze vestigingen. Zo kun je je richten op jouw eigen specialisme en jouw klant! Met deze services wordt ondernemen nog leuker.