Materiaal en gereedschap

Slimme producten – september 2020

Deel dit artikel:

Innovaties die je werk als vakman eenvoudiger en leuker maken? Of vette snufjes die je gewoon voor thuis wil hebben? We houden ervan! Bouwmaat presenteert weer een aantal gadgets die je doen watertanden.

Baas van een Bluetooth speaker

Draagbare bluetoothspeakers zijn handig, maar wanneer je bovenop de ladder staat hoor je de nodige gitaren en beats nooit zo goed. De Ultimate Ears Wonderboom 2 speaker brengt daar verandering in. Deze compacte, ‘ultraportable’, luidruchtige metgezel hang je makkelijk met een karabijnhaak aan je broekriem. Door het 360-graden-ontwerp stuurt de speaker het geluid in alle richtingen. Hij is stevig, krachtig, superwaterdicht en hij kan ook nog eens tegen stof. Gebruik de Outdoor Boost voor een nog harder en beter geluid. Laat dat feest tijdens je klus maar beginnen!

Meer informatie vind je op de website van Ultimate Ears

Eenvoudig een timelapse van jouw klus

Je bent natuurlijk trots op je werk en je wil het dan ook op een leuke manier laten zien. Aan je vrienden, andere vakmannen of wellicht aan potentiele klanten. De Brinno BCC2000 is een speciale bouwprojectcamera waarmee je professionele full HD timelapsevideo’s maakt. Een IPX5 weerbestendige behuizing zorgt ervoor dat je camera goed is beschermd tegen de elementen. Zo verpak je jouw werkdag in een minuut en kun je jouw werk op een opvallende manier laten zien!

Meer info op de website van Brinno.

Jouw eigen BBQ-assistent

Natuurlijk, jij bent dé BBQ-koning. Maar ook jij kunt soms wel wat hulp ge- bruiken. De Weber Connect Smart Grilling Hub is jouw ultieme BBQ-assistent. Je plaatst een vleessensor en een omgevingssensor. Vervolgens worden er stapsgewijs meldingen naar je smartphone gestuurd. Zo weet je exact wanneer je moet draaien en wanneer het tijd is om te serveren. Jij hoeft alleen maar af en toe op je telefoon te kijken of alles volgens plan verloopt. King of the grill zijn was nog nooit zo makkelijk!

Een zelfopwarmende lunchbox

Soms heb je behoefte aan een gezonde warme maaltijd onderweg of op de klus. De Heatbox gaat je helpen. Deze zelfopwarmende lunchbox stoomt in 10 minuten een maaltijd voor je klaar. Je moet je boontjes van tevoren doppen, maar je neemt wel een gezonde ‘prak’ makkelijk mee. De Heatbox is licht van gewicht, handzaam en gegarandeerd lekvrij. Na een oplaadbeurt kun je hem drie keer gebruiken. Eet smakelijk!

Meer informatie op de website van Heatbox

Deel dit artikel: