Materiaal en gereedschap

Slimme producten – oktober 2019

Deel dit artikel:

Waarom moeilijk doen als het slimmer en makkelijker kan?! Er komen regelmatig innovatieve producten op de markt waarmee jij je werk veel sneller of eenvoudiger kunt doen. We hebben weer een selectie voor je gemaakt waarmee je absoluut voordeel behaalt tijdens je klus.

SumUp Air

Wil je klant direct betalen? Met de SumUp pinautomaat in je alle betalingen direct op de klus klus! Je voert het bedrag in via je smartphone of tablet, de klant gebruikt de kaartlezer om te betalen en jij stuurt per mail of sms een betalingsbewijs. Geen rekeningen meer achteraf. Een stukje extra service richting de klant én meer gemak voor jezelf.

Milwaukee Tick

Milwaukee Tick

Nooit meer je gereedschap kwijt? Het kan! Met de bluetooth tick is jouw steiger, bus of dure gereedschap makkelijk te traceren. Handig bij diefstal. De Tick werkt via de gratis One-Key app van Milwaukee. De Milwaukee BTM Tick is uiterst robuust en dus uitermate geschikt voor de bouwplaats. Hij is onopvallend en op diverse manieren te bevestigen!

Panasonic Toughbook

Krachtpatser… Panasonic Toughbook

Het kan erg handig zijn om een laptop bij je te hebben tijdens een klus. In de praktijk zijn ze echter vaak te fragiel om ze daadwerkelijk mee te nemen.
Panasonic is gespecialiseerd in laptops voor vakmannen, gemaakt voor op de bouwlocatie. Deze laptop is extra licht, is bestand tegen alle weersomstandigheden en overleeft valpartijen tot 76 cm.

Deel dit artikel: