NieuwsOver Bouwmaat

Vakbeurs tijdens XXL Event

Deel dit artikel:

Het Bouwmaat XXL Event 2018 is een combinatie van een dynamische vakbeurs en een spetterend feestprogramma. Het evenement start op 25 mei om 15:00 in de Jaarbeurs Utrecht Hal 1 met dé vakbeurs voor de vakman. Ruim 70 merken, waaronder Festool, Knauf, Sikkens, Milwaukee en Uponor,  zijn aanwezig om hun nieuwste producten te tonen en je te voorzien met de meest handige tips.

Het belooft een beurs te worden waarin je ook je handen uit je mouwen kan steken. Actief meedoen aan demonstraties, testen van machines tot aan het racen in een racesimulator aan toe. Ook de dames zullen door de leveranciers niet vergeten worden!

Een overzicht met alle deelnemers is te vinden op de site van de Vakwerk Awards.

Speciale beursaanbiedingen

Bij binnenkomst van het evenement ontvang je een programmaboekje met daarin bijna 100 exclusieve aanbiedingen! Ook de innerlijke mens is uiteraard gedacht. Een uitgebreide catering en een ruime keuze aan drankjes maken de rondgang langs de stands zeer relaxed. Wil je even rustig zitten tijdens het eten? Geen probleem, bij de bars en cateringpunten zijn pleinen met zitgelegenheid ingericht.

Sparen voor entree

De gratis toegangskaarten kunnen tot 14 mei worden gespaard. Bij iedere besteding bij Bouwmaat of op Bouwmaat.nl van € 50,- exclusief BTW ontvang je een spaarzegel. Bij 20 zegels heb je al een volle kaart en daarmee 1 toegangskaart gespaard. Voor de webshop geldt het volgende: met de factuur kunnen de event-zegels worden afgehaald in de vestiging. Op een speciale selectie producten ontvang je extra XXL zegels. Deze producten zijn herkenbaar aan het XXL logo. Kijk voor verdere voorwaarden op Bouwmaat.nl.

Lees meer over het Bouwmaat XXL Event

 

 

XXL sponsors

Deelnemende leveranciers.
Deel dit artikel: