XXL Event: bekendmaking winnaars Vakwerk Awards

Deel dit artikel:

Tijdens het Bouwmaat XXL Event wordt een primeur gevierd; de uitreiking van de Vakwerk Awards. Hiermee wil Bouwmaat de vakmannen van Nederland in het zonnetje zetten. Er zijn door de trotse vakmannen ruim 300 projecten, verdeeld over 6 categorieën, aangemeld. Deze categorieën zijn:

Een onafhankelijke, objectieve en deskundige vakjury zal de ingezonden projecten beoordelen en de winnaars van de Vakwerk Awards kiezen. De winnaars van de categorieën en de algehele winnaar worden tijdens het Bouwmaat XXL Event bekend gemaakt, waarbij de laatste er vandoor gaat met een fantastische prijs; een Ford Transit Custom.

Ook tijdens het Bouwmaat XXL Event:

  • een grote bouw vakbeurs (6.000 m2) met onder andere stands van FestoolKnaufSikkensMilwaukee en Uponor, met speciale beursaanbiedingen
  • feest mee met diverse topartiesten, zoals Tino Martin, Candy Dulfer, Wolter Kroes en Xander de Buisonjé onder begeleiding van het New Amsterdam Orchestra.

Sparen voor entree

De gratis toegangskaarten kunnen tot 14 mei worden gespaard. Bij iedere besteding bij Bouwmaat of op Bouwmaat.nl van € 50,- exclusief BTW ontvang je een spaarzegel. Bij 20 zegels heb je al een volle kaart en daarmee 1 toegangskaart gespaard. Voor de webshop geldt het volgende: met de factuur kunnen de event-zegels worden afgehaald in de vestiging. Op een speciale selectie producten ontvang je extra XXL zegels. Deze producten zijn herkenbaar aan het XXL logo. Kijk voor verdere voorwaarden op Bouwmaat.nl.

Lees meer over het Bouwmaat XXL Event

Deel dit artikel: