NieuwsOver Bouwmaat

Bouwmaat Rijssen in een nieuw jasje

Deel dit artikel:

Zo doen wij dat.

Momenteel wordt er hard gewerkt aan de verbouwing van Bouwmaat Rijssen. Na de verbouwing die naar verwachtingen februari 2021 is afgerond, is Bouwmaat Rijssen klaar voor de komende tien jaar. We blijven hetzelfde doen alleen dan in een nieuw jasje. Veel mooier, moderner, beter en sneller. Spraakmakend lokaal, zo doen wij dat!

Frisse en lichte vestiging

We realiseren een hele nieuwe, frisse en lichte vestiging. De bekende huisstijl, kleuren en producten van Bouwmaat zie je overal terug. Je vindt er straks ook het gezellige koffie- en advies-plein. Hier spreek je met de bekende gezichten van jouw vestiging je klus door onder het genot van een goede kop koffie.

Blijven doen wat we deden

In de vernieuwde Bouwmaat in Rijssen blijven we doen wat we deden: een totaalassortiment aanbieden. Alleen dan mooier, moderner, beter én sneller. Dit maakt het voor jou als vakman alleen maar makkelijker. We denken graag mee en ontzorgen je voor, tijdens of na je klus. Heb je een vraag of wil je materialen bestellen? Dat is zo geregeld. Spraakmakend lokaal, zo doen wij dat!

Snelle, overzichtelijke looproute

Je stapt straks binnen in een heldere, frisse en vooral overzichtelijke vestiging. Door de ledverlichting kun je alles goed zien. En door de trapsgewijze arenaopstelling zie je meteen waar alles staat. Hoge en lage stellingen wisselen elkaar af. Dit zorgt ervoor dat producten makkelijker vindbaar zijn. Je hoeft ook niet ver te lopen, want alle producten voor een bepaalde klus liggen bij elkaar. Bij de verfmengbalie vind je bijvoorbeeld nu ook de kwasten. Je hebt alles bij de hand. Dankzij de snelle routing en logische indeling sta je binnen vijf of tien minuten weer buiten!

Makkelijk en snel bestellen

Het vertrouwde Bouwmaat-assortiment is beschikbaar, zowel tijdens als na de verbouwing. Een groot deel van de producten ligt in de vestiging. Het overige assortiment bestel je makkelijk en snel online. Dit kan via de handige Bouwmaat-app, via de webshop of via de bestelzuilen in de vestiging. Hier plaats je zelf of samen met een van onze medewerkers een order voor je volgende klus. Bestel je iets online? Dan zetten wij de bestelling voor je klaar en hoef je hem alleen nog maar op te halen.

Extra service: leveren waar jij wilt

Je kunt de bestelling op de klus laten bezorgen via onze bezorgservice. Vanuit ons distributiecentrum leveren we alle door jou gewenste producten dus op tijd en op de plek waar jij wilt. Zo doen we dat!

Bekende services en advies

Je zult bekende gezichten blijven zien in Rijssen en zij blijven dan ook jouw aanspreekpunt. Aan de sfeer en het team in Rijssen verandert dus niets. Dat geldt ook voor de handige services. Je maakt bijvoorbeeld gebruik van de aanhangerservice. Ook de zaagservice en het verf mengen blijven we doen zoals je van ons gewend bent. We blijven veel contact houden met jou als vakman, want Bouwmaat denkt graag mee.

Bekende gezichten, vertrouwde professionele ondersteuning

Maak je gebruik van een van onze handige services? Het zijn de bekende gezichten die dit voor je oppakken. Zo weet jij dat je ondersteuning krijgt van professionals die weten waar ze het over hebben en weten wat ze doen. Je spreekt gewoon dezelfde mensen als altijd aan. Je vraagt ons zoals je nu gewend bent om mee te denken over je klus en je bestellingen. We pakken een bak koffie op het koffie- en adviesplein en nemen alles met je door. Heb je de juiste producten? Kunnen er wellicht dingen slimmer? Zoals je weet hebben we er kijk op. Daar verandert niets aan.

Team Rijssen

Maatwerkplein en koffie- en adviesplein

Op het maatwerkplein helpen wij je straks graag met het bestellen van bijvoorbeeld keukens en deuren op maat. Dat scheelt een hoop tijd tijdens je klus. Het gezellige koffie- en adviesplein, waar je collega’s kunt spreken, staat centraal in de vestiging. Dit is dé ontmoetingsplek voor vakmensen en de plek waar je met de bekende gezichten uit onze vestiging je klus doorspreekt. Ook kun je hier even je laptop aansluiten als je nog werkzaamheden moet doen of je telefoon opladen. We blijven dus hetzelfde doen zoals je gewend bent van Bouwmaat, alleen net iets moderner en nóg gebruiksvriendelijker.

Deel dit artikel: