Bouwmaat blijft geopend

Deel dit artikel:

Bouwmaat is als B2B groothandel een essentiële organisatie om vakmensen te kunnen voorzien in materialen. Wij mogen dus open blijven.

Echter om verspreiding van het coronavirus te voorkomen hanteren we wel de strikte richtlijnen die vanuit het RIVM zijn opgesteld. Mede hierdoor is het van groot belang dat je jouw Bouwmaat-pas bij je hebt als je onze vestigingen bezoekt. Je kan ook de Bouwmaat- app downloaden, als je hier bent ingelogd heb je toegang tot je digitale Bouwmaat-pas. Zonder de Bouwmaat-pas kunnen we je helaas niet binnen laten.

Daarnaast houden we goed in de gaten dat het niet te druk wordt en kunnen hiervoor de noodzakelijke maatregelen treffen. Wij verzoeken je dan ook om deze richtlijnen strikt te volgen. Bij het niet opvolgen van de aanwijzingen van de medewerkers zullen we helaas genoodzaakt zijn om jou de toegang te ontzeggen.

Bouwmaat zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat professionele vakmensen op een veilige manier door kunnen blijven werken. Dáár kan je op bouwen!

Actuele informatie vind je op bouwmaat.nl/coronavirus.

Deel dit artikel: