Bouwmaat Eindhoven De Hurk XL

Lodewijkstraat 1 C

5652AC Eindhoven

Als je deze vestiging voor afhalen selecteert zie je op alle artikelen direct de bijbehorende voorraad

Openingstijden

 • ma 07:00 - 18:00
 • di 07:00 - 18:00
 • wo 07:00 - 18:00
 • do 07:00 - 18:00
 • vr 07:00 - 18:00
 • za 08:00 - 15:00
 • zo Gesloten

Afwijkende tijden

Zo 25 december
Gesloten
Ma 26 december
Gesloten
Zo 1 januari
Gesloten
Zo 9 april
Gesloten
Ma 10 april
Gesloten

Manager verkoop & vestiging

Paul Spelthan

Services

 • Vakavonden en demodagen
 • Op maat zagen
 • Aanhangwagen verhuur
 • Laadhulp
 • Verfmengen
 • Gereedschap slijpen
 • Afvalcontainers

Nieuws en demodagen

di - 16 mei 2023   t/m   vr - 29 sep. 2023

BM Eindhoven De Hurk Vakavond Binnen Schilderen


Bouw aan je kennis bij Bouwmaat. Tijdens deze vakavond leer je over veelvoorkomende problemen bij de binnen schilderklus met uiteraard de oplossingen! Daarnaast is er volop aandacht voor producten die jou helpen om de verfklus sneller en beter op te leveren!


Datum: donderdag 28 september
Tijd: 17:00 tot 20:00


Aanwezige leveranciers: SPS, Zinsser, Wagner, Kip en ANZA

Bezoek onze professionele bouwmarkt in Eindhoven de Hurk

Bouwmaat Eindhoven de Hurk XL is dé groothandel voor bouwmaterialen in de regio Eindhoven de Hurk. Onze professionele bouwmarkt in Eindhoven de Hurk is een XL vestiging. Zoals de naam ‘XL’ al doet vermoeden is een XL vestiging een grotere variant van een Bouwmaat vestiging. Dit is niet alleen terug te zien in de oppervlakte van onze vestiging, maar ook in bijvoorbeeld het ruime aantal parkeerplaatsen en het beschikbare assortiment dat direct uit voorraad leverbaar is. Zo liggen er ongeveer 13.000 verschillende producten in onze bouwmarkt voor de professional in Eindhoven de Hurk.

Een thuis voor bouwers in Eindhoven de Hurk

Maar Bouwmaat Eindhoven de Hurk XL is meer dan alleen jouw groothandel in bouwmaterialen. Het is een thuis voor bouwers. De vestiging is een ontmoetingsplek waar je jouw dag kunt beginnen met een lekkere kop koffie, kunt overleggen met andere bouwers over jouw projecten en tips en trucs uit kunt wisselen. De plek waar regelmatig speciale demo’s worden georganiseerd of catering wordt geregeld.

Bij Bouwmaat Eindhoven de Hurk XL kennen we elkaar allemaal. Wij zijn benieuwd naar hoe het met jou en je werk gaat. Wij zijn pas tevreden als jouw project slaagt, want jouw succes voelt ook als het onze.

Maar liefst 6 dagen per week geopend

Onze professionele bouwmarkt in Eindhoven de Hurk is maar liefst zes dagen per week geopend. Als één van de weinige groothandels in bouwmaterialen kun je bij ons ook op zaterdag terecht. En doordeweeks staan wij in onze vestiging in Eindhoven de Hurk al vanaf 07.00 uur ’s ochtends voor je klaar.

Bouw assortiment in Eindhoven de Hurk

In onze professionele bouwmarkt in Eindhoven de Hurk vind je het beste assortiment voor de slimme bouwer. Je vindt hier precies wat je nodig hebt voor al jouw projecten, van klein tot groot. En doordat je bij Bouwmaat altijd alles wat je nodig hebt voor jouw projecten onder één dak vindt, bespaar je ook nog eens tijd. Belangrijke tijd die je niet in rekening kunt brengen bij jouw opdrachtgever.

Het ruime assortiment is onderverdeeld in de volgende categorieën:

Online bestellingen afhalen in Eindhoven de Hurk?

Waarom heb je een drive-in nodig als wij alles gewoon voor je klaarzetten in onze vestiging in Eindhoven de Hurk en op je aanhanger laden. Met onze klaarzetservice helpen we je snel weer op weg. Heb je geen aanhanger? Ook een aanhanger kun je bij ons huren. Zo maken wij het niet alleen makkelijk, maar bieden we jou ook altijd een oplossing.

Bouwmaat Eindhoven de Hurk XL: dáár kan je op bouwen!

Op de kaart