Bouwmaat Den Haag Binckhorst XL

Zonweg 7 -11

2516AK Den Haag

Als je deze vestiging voor afhalen selecteert zie je op alle artikelen direct de bijbehorende voorraad

Openingstijden

  • zo Gesloten
  • ma 06:00 - 18:00
  • di 06:00 - 18:00
  • wo 06:00 - 18:00
  • do 06:00 - 18:00
  • vr 06:00 - 18:00
  • za 07:00 - 16:00

Afwijkende tijden

Vr 29 maart
06:00 - 18:00
Zo 31 maart
Gesloten
Ma 1 april
Gesloten
Za 27 april
Gesloten
Zo 5 mei
Gesloten
Do 9 mei
Gesloten
Zo 19 mei
Gesloten

Manager verkoop & vestiging

Bezoek onze professionele bouwmarkt in Den Haag Binckhorst

Bouwmaat Den Haag Binckhorst XL is dé groothandel voor bouwmaterialen in de regio Den Haag Binckhorst. Onze professionele bouwmarkt in Den Haag Binckhorst is een XL vestiging. Zoals de naam ‘XL’ al doet vermoeden is een XL vestiging een grotere variant van een Bouwmaat vestiging. Dit is niet alleen terug te zien in de oppervlakte van onze vestiging, maar ook in bijvoorbeeld het ruime aantal parkeerplaatsen en het beschikbare assortiment dat direct uit voorraad leverbaar is. Zo liggen er ongeveer 13.000 verschillende producten in onze bouwmarkt voor de professional in Den Haag Binckhorst.

Een thuis voor bouwers in Den Haag Binckhorst

Maar Bouwmaat Den Haag Binckhorst XL is meer dan alleen jouw groothandel in bouwmaterialen. Het is een thuis voor bouwers. De vestiging is een ontmoetingsplek waar je jouw dag kunt beginnen met een lekkere kop koffie, kunt overleggen met andere bouwers over jouw projecten en tips en trucs uit kunt wisselen. De plek waar regelmatig speciale demo’s worden georganiseerd of catering wordt geregeld.

Bij Bouwmaat Den Haag Binckhorst XL kennen we elkaar allemaal. Wij zijn benieuwd naar hoe het met jou en je werk gaat. Wij zijn pas tevreden als jouw project slaagt, want jouw succes voelt ook als het onze.

Maar liefst 6 dagen per week geopend

Onze professionele bouwmarkt in Den Haag Binckhorst is maar liefst zes dagen per week geopend. Als één van de weinige groothandels in bouwmaterialen kun je bij ons ook op zaterdag terecht. En doordeweeks staan wij in onze vestiging in Den Haag Binckhorst al vanaf 06.00 uur ’s ochtends voor je klaar.

Klus- en productspecialisten

De klus- en productspecialist is het zichtbare aanspreekpunt op de vestiging voor jou die advies kan geven over een specifieke kluscategorie: verf, tegelverwerking, isolatie, persoonlijke beschermingsmiddelen of sanitair & installatie. De specialist heeft kennis van de markt, klus- en productspecificaties, kent jouw behoeften als klant en combineert deze samen tot het beste advies voor de klus. Daarmee helpt de klus- en productspecialist jou het beste uit jezelf, jouw werk en jouw bedrijf te halen.

Lees meer over klus- en productspecialisten

Bouw assortiment in Den Haag Binckhorst

In onze professionele bouwmarkt in Den Haag Binckhorst vind je het beste assortiment voor de slimme bouwer. Je vindt hier precies wat je nodig hebt voor al jouw projecten, van klein tot groot. En doordat je bij Bouwmaat altijd alles wat je nodig hebt voor jouw projecten onder één dak vindt, bespaar je ook nog eens tijd. Belangrijke tijd die je niet in rekening kunt brengen bij jouw opdrachtgever.

Het ruime assortiment is onderverdeeld in de volgende categorieën:

Online bestellingen afhalen in Den Haag Binckhorst?

Waarom heb je een drive-in nodig als wij alles gewoon voor je klaarzetten in onze vestiging in Den Haag Binckhorst en op je aanhanger laden. Met onze klaarzetservice helpen we je snel weer op weg. Heb je geen aanhanger? Ook een aanhanger kun je bij ons huren. Zo maken wij het niet alleen makkelijk, maar bieden we jou ook altijd een oplossing.

Bouwmaat Den Haag Binckhorst XL: dáár kan je op bouwen!