Bouwmaat Arnhem

Beijerinckweg 11

6827BN Arnhem

Als je deze vestiging voor afhalen selecteert zie je op alle artikelen direct de bijbehorende voorraad

Openingstijden

  • wo 07:00 - 18:00
  • do 07:00 - 18:00
  • vr 07:00 - 18:00
  • za 08:00 - 15:00
  • zo Gesloten
  • ma 07:00 - 18:00
  • di 07:00 - 18:00

Afwijkende tijden

Vr 29 maart
07:00 - 18:00
Zo 31 maart
Gesloten
Ma 1 april
Gesloten
Za 27 april
Gesloten
Zo 5 mei
Gesloten
Do 9 mei
Gesloten
Zo 19 mei
Gesloten

Manager verkoop & vestiging

Herwin Dulos

Nieuws en demodagen

do - 22 feb. 2024   t/m   vr - 23 feb. 2024

Demo Rubi 22-02-2024

rubi1


Demonstratie Rubi

Sneller je tegelklus opleveren? Zelfs met grootformaat tegels? Dat kan met het gereedschap en accessoires van Rubi. 

Rubi komt demonstreren hoe je sneller en secuurder kunt werken met hun producten. Ze zijn bij jouw Bouwmaat-vestiging op:


Datum: 22-02-2024
Tijd: tussen 8.00 en 12.00 uur


Over Rubi

RUBI Tools is dé specialist als het gaat om professionele tegelgereedschappen. Van tegelsnijders, tegelzaagmachines, diamant zaagbladen, mortelmixers, tile level kits en tegelboren, tot accessoires voor tegelschoonmaak en veiligheidsmiddelen. De tegelgereedschappen van RUBI staan bekend om de hoogwaardige kwaliteit en innovatie.

Bezoek onze professionele bouwmarkt in Arnhem

Bouwmaat Arnhem is dé groothandel voor bouwmaterialen in de regio Arnhem. Onze Bouwmaat vestigingen hebben een gemiddelde oppervlakte van 3000m2 en zo’n 12.000 verschillende producten direct uit voorraad leverbaar. Naast een ruim aanbod in producten vind je in onze bouwmarkt voor de professional in Arnhem ook gebruiksklare vloerspecie uit de silo en kun je ook terecht voor het mengen van verf of het op maat zagen van je houten materialen in onze zagerij.

Een thuis voor bouwers in Arnhem

Maar Bouwmaat Arnhem is meer dan alleen jouw groothandel in bouwmaterialen. Het is een thuis voor bouwers. De vestiging is een ontmoetingsplek waar je jouw dag kunt beginnen met een lekkere kop koffie, kunt overleggen met andere bouwers over jouw projecten en tips en trucs uit kunt wisselen. De plek waar regelmatig speciale demo’s worden georganiseerd of catering wordt geregeld.

Bij Bouwmaat Arnhem kennen we elkaar allemaal. Wij zijn benieuwd naar hoe het met jou en je werk gaat. Wij zijn pas tevreden als jouw project slaagt, want jouw succes voelt ook als het onze.

Maar liefst 6 dagen per week geopend

Onze professionele bouwmarkt in Arnhem is maar liefst zes dagen per week geopend. Als één van de weinige groothandels in bouwmaterialen kun je bij ons ook op zaterdag terecht. En doordeweeks staan wij in onze vestiging in Arnhem al vanaf 07.00 uur ’s ochtends voor je klaar.

Klus- en productspecialisten

De klus- en productspecialist is het zichtbare aanspreekpunt op de vestiging voor jou die advies kan geven over een specifieke kluscategorie: verf, tegelverwerking, isolatie, persoonlijke beschermingsmiddelen of sanitair & installatie. De specialist heeft kennis van de markt, klus- en productspecificaties, kent jouw behoeften als klant en combineert deze samen tot het beste advies voor de klus. Daarmee helpt de klus- en productspecialist jou het beste uit jezelf, jouw werk en jouw bedrijf te halen.

Lees meer over klus- en productspecialisten

Bouw assortiment in Arnhem

In onze professionele bouwmarkt in Arnhem vind je het beste assortiment voor de slimme bouwer. Je vindt hier precies wat je nodig hebt voor al jouw projecten, van klein tot groot. En doordat je bij Bouwmaat altijd alles wat je nodig hebt voor jouw projecten onder één dak vindt, bespaar je ook nog eens tijd. Belangrijke tijd die je niet in rekening kunt brengen bij jouw opdrachtgever.

Het ruime assortiment is onderverdeeld in de volgende categorieën:

Online bestellingen afhalen in Arnhem?

Waarom heb je een drive-in nodig als wij alles gewoon voor je klaarzetten in onze vestiging in Arnhem en op je aanhanger laden. Met onze klaarzetservice helpen we je snel weer op weg. Heb je geen aanhanger? Ook een aanhanger kun je bij ons huren. Zo maken wij het niet alleen makkelijk, maar bieden we jou ook altijd een oplossing.

Bouwmaat Arnhem: dáár kan je op bouwen!

Op de kaart