0172024-wekenvandeschilder-lp_duurzaam_tussenblok

Duurzaam (ver)bouwen en renoveren wordt steeds belangrijker. Je kunt er als professionele bouwer niet meer omheen. Je klant wil het, voor de natuur moet het en ook de regelgeving wordt steeds strenger. Jouw klus draait steeds meer om het verzorgen van een energiezuinige en gezonde leefomgeving voor jouw klant. Bouwmaat helpt je hierbij. Onder andere met de artikelen met het DUURZAAM Gewoon doen label.


Als professional maak je steeds vaker duurzame keuzes. Dit zit onder andere in de soort klussen die je uitvoert. Energiebesparing begint bijvoorbeeld vaak bij isoleren en luchtdicht (ver)bouwen. Ook de juiste ventilatie is bijvoorbeeld een belangrijk onderdeel van een gezonde, energiezuinige woning voor jouw klant.

Je (ver)bouwt ook duurzaam door te kiezen voor duurzame materialen. Dit kunnen materialen zijn waarbij weinig tot geen CO2 vrijkomt tijdens de productie, maar ook circulariteit en levensduur spelen een rol. De populariteit van biobased bouwmaterialen, op basis van natuurlijke en hernieuwbare grondstoffen, neemt dan ook toe.

Bouwmaat helpt je graag bij het maken van duurzame en biobased keuzes. We maken het overzichtelijker en makkelijker door goed advies én een slim assortiment. Dat betekent dat we voor jouw klussen steeds vaker een duurzaam alternatief beschikbaar hebben. Deze duurzame producten zijn eenvoudig te herkennen aan het DUURZAAM Gewoon doen label. Hiermee wordt jouw keuze voor natuurlijke, duurzame oplossingen nog makkelijker.

Zo maken we renoveren samen duurzaam. Dat moeten we namelijk écht gewoon doen. Dat het kan, bewijzen de inmiddels vele producten met het DUURZAAM Gewoon doen label. Een duurzaam assortiment speciaal voor jou als professionele bouwer. Bouwmaat, dáár kan je (duurzaam) op bouwen!