Thuis voor bouwers

Bouwers voelen zich thuis bij Bouwmaat. Niet alleen in onze vestigingen voor ’n kop koffie en een praatje met vakgenoten, maar ook online en op onze evenementen.

Je voelt je thuis bij Bouwmaat


Onze koffiehoek is jouw ontmoetingsplek

Start de dag met een gratis kop koffie

Als zzp'er doe je veel alleen. Maar dat wil niet zeggen dat je altijd alles alleen moet doen! Bouwmaat is er voor jou. Zo kun je de ochtend lekker beginnen met een gratis kop koffie in onze koffiehoek. Onze koffiehoek is jouw ontmoetingsplek. Voor een lekker bakje koffie, het opladen van je telefoon of tablet en voor een goed gesprek met vakgenoten of onze medewerkers. De plek voor professionals onder elkaar.

Direct naar de vestigingen


image
image

6 dagen per week open

Op werkdagen vanaf 06.30-07.00 uur, op zaterdag en online 24/7

We zijn niet alleen open van maandag t/m vrijdag, maar ook op zaterdag (als een van de weinige groothandels in bouwmaterialen in ons land). Op werkdagen staan wij al vanaf 06.30-07.00 uur voor je klaar. Kijk op onze site bij jouw lokale vestiging voor de exacte openingstijden. Online kun je natuurlijk 24/7 bij ons terecht!

Bekijk de openingstijden van jouw vestiging

Shop direct online op Bouwmaat.nl


Wij zijn je partner voor elke klus

Samenwerken voor het beste resultaat

Met meer dan 35 jaar kennis en ervaring zijn wij je partner voor elke klus. Of het nu gaat om herstel, renovatie of onderhoud, we denken met je mee en weten wat jij als professional nodig hebt. Zo hebben onze verfspecialisten kennis van de markt, klus- en productspecificaties en combineren ze deze met jouw wensen tot het beste advies voor de klus. Zo helpen we jou om het beste uit jezelf, je werk en je bedrijf te halen. Zie ons letterlijk als jouw ‘bouw-maat’. Wij zijn jouw Bouwmaat!

image

Vak- en demodagen

Bouwen aan je netwerk én kennis

We ondersteunen je bij jouw werkzaamheden in de breedste zin van het woord. Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? We organiseren geregeld vak- en demodagen samen met onze leveranciers. Voor informatie over marktontwikkelingen, de allernieuwste producten en een demonstratie van de toepassingsmogelijkheden. Bovendien een leuke gelegenheid om vakgenoten te ontmoeten en kennis en ervaringen uit te wisselen, veelal onder het genot van een hapje en drankje. Raadpleeg daarom geregeld de agenda van jouw vestiging op Bouwmaat.nl.

Bekijk de agenda van jouw vestiging


klantenservice1_600

Uitstekend bereikbaar

Fysiek, telefonisch én digitaal

De Bouwmaat-vestigingen liggen zonder uitzondering op goed bereikbare, eenvoudig te vinden locaties door heel Nederland. Veelal nabij uitvalswegen, dus makkelijk aan te rijden en altijd met parkeren direct voor de deur. En met ruime openingstijden: de vestigingen zijn op werkdagen al open vanaf 6.30 – 7.00 uur en ook (uitzonderlijk voor groothandels in bouwmaterialen) iedere zaterdag. Daarnaast is de Bouwmaat Klantenservice iedere werkdag tot 17.00 uur bereikbaar, telefonisch, via de chat en per mail.

Persoonlijk

Persoonlijke benadering maakt het verschil

Uit reviews blijkt dat onze klanten onze persoonlijke benadering zeer waarderen. Onze medewerkers (her)kennen je, kennen je projecten en weten wat je bezighoudt. Zowel zakelijk als privé. Zo kunnen we onze klanten goed van dienst zijn en maken we het verschil. Heb je een vraag? We zijn betrokken, denken met je mee en zoeken het antwoord. Zo leveren we dagelijks veel meer dan alleen bouwmaterialen!

Samen aan tafel

Dat voelt als thuiskomen

Iets eten of drinken met onze klanten? Natuurlijk! Als er iets te vieren is, dan doen we dat het liefst met onze klanten. Of het nu de opstart na de bouwvak (jaarlijks een heerlijke BBQ), de (her)opening van een vestiging of tijdens een grote actiecampagne is. Onze loyale klanten bedanken en belonen we graag met (extra) spaarpunten, korting, vak- en demodagen ….. en een lekkere lunch of snelle hap. Raadpleeg daarom geregeld de agenda van jouw vestiging op Bouwmaat.nl.

Bekijk de agenda van jouw vestiging