Gipsplaten wand kopen: Diverse soorten en maten

Er zijn resultaten

Gipsplaten voor de wand kopen? Bij Bouwmaat vind je een uitgebreid assortiment aan gipsplaten voor de wand, ook wel gipsen wandplaten genoemd. Ook gipsplaten voor de wand zijn er in verschillende soorten en maten, zodat jij altijd een wandplaat vindt die past bij jouw klus.

Langskantuitvoeringen: AK en SKF

In het assortiment van Bouwmaat vind je gipsplaten voor de wand met verschillende langskantuitvoeringen. De meest gebruikelijke uitvoering is de AK gipsplaat, ook wel afgeschuinde kant genoemd. Het voordeel van deze AK gipsplaat is dat deze goed af te werken is met afstrijkmiddel van gips. Wanneer dit goed gebeurd, zijn de aanhechtingen niet te zien.

Daarnaast vind je in het aanbod van Bouwmaat ook SFK gipsplaten voor de wand. SFK staat voor snijkant facet (niet kartonommanteld).

Formaten

Ook gipsplaten voor de wand zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. De formaten in het assortiment van Bouwmaat op een rij:

  • 150x100 cm
  • 260x60 cm
  • 260x120 cm
  • 300x120 cm

Gipsplaten wand prijzen

Gipsplaten voor de wand hebben een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Daarnaast profiteer je bij Bouwmaat van het MEER=MINDER inkoopvoordeel. Als je grotere aantallen voor jouw klus nodig hebt, betaal je minder. Zo betaal je voor elke klus de juiste prijs. Bij de gipsplaten voor de wand vind je altijd de reguliere prijs en de MEER=MINDER prijs.

Gipsplaten wand kopen: online of in de vestiging

Heb jij de gipsplaten voor de wand gevonden die passen bij jouw klus? Koop gipsplaten voor de wand eenvoudig online op Bouwmaat.nl of kom langs in een vestiging bij jou in de buurt. Daarnaast kan je bij Bouwmaat ook terecht voor al je vragen over een klus. Neem gerust contact met ons op of stel je vraag bij jouw Bouwmaat vestiging.