Gipsplaten voor de badkamer kopen: vochtwerende stucplaten

Er zijn resultaten

Gipsplaten voor de badkamer kopen? De badkamer is de meest vochtige ruimte in een huis. De materialen die je gebruikt moeten dus vochtwerend zijn, zo ook de gipsplaten. Voor gipsplaten in de badkamer ben je bij Bouwmaat aan het juiste adres. Bij Bouwmaat vind je een groot aanbod aan gipsplaten voor de badkamer in verschillende formaten en met verschillende eigenschappen zodat je altijd een gipsplaat vindt die past bij jouw klus.

Formaten

De verschillende formaten gipsplaten voor in de badkamer op een rij:

  • 260x60 cm
  • 260x120 cm
  • 90x120 cm

Type H gipsplaten

Wanneer je aan de slag gaat met een klus in de badkamer heb je gipsplaten met type H nodig. Wat zijn type H gipsplaten? Type H gipsplaten zijn geïmpregneerde gipskartonplaten met een vertraagde wateropname. Type H gipsplaten zijn te classificeren op basis van de waterabsorptie in H1, H2 en H3 platen.

Als je aan de slag gaat met klussen waarbij een verminderde wateropname vereist is, dan kies je dus altijd voor type H gipsplaten.

AK: afgeschuinde kant

AK gipsplaten zij platen met een afgeschuinde kant. AK platen zijn de meest gebruikte gipsplaten, ook voor het gebruik in de badkamer, en zowel geschikt voor wand als plafond. In het assortiment van Bouwmaat vind je AK gipsplaten voor de badkamer.

Gipsplaten wand of plafond badkamer kopen

Bij Bouwmaat vind je gipsplaten voor de badkamer in diverse formaten en voor verschillende toepassingen. Zo vind je gipsplaten geschikt voor de wanden of het plafond in de badkamer. Bestel direct online op Bouwmaat.nl of kom langs bij één van onze vestigingen bij jou in de buurt.