23 februari 2024

Bouwmaat opent nieuwe vestiging in Amsterdam Osdorp

Goed nieuws voor alle professionele bouwers in Amsterdam Osdorp. Maandag 18 maart opent Bouwmaat haar nieuwste vestiging. Het totaal aantal vestigingen in Amsterdam komt hiermee op 5. Zo is er altijd een vestiging in de buurt.

“Met de opening van Bouwmaat Amsterdam Osdorp kijken we er enorm naar uit om zowel onze bestaande klanten als nieuwe klanten te verwelkomen. Ons uitgebreide assortiment en ongeëvenaarde service zullen voor iedereen beschikbaar zijn. We zijn enthousiast om de bouwgemeenschap in Amsterdam te ondersteunen en te blijven groeien als een betrouwbare partner voor al hun bouw- en onderhoudsbehoeften.”, aldus Jurgen de Lange, Business Unit Manager van Bouwmaat Amsterdam.

Feestweek

De vestiging wordt in de week van 8 tot 14 april feestelijk geopend met een feestweek. Zo kunnen nieuwe en bestaande Bouwmaatklanten de nieuwe vestiging onder het genot van een hapje en drankje ontdekken en staan onze medewerkers klaar voor de klant.

De nieuwe Bouwmaat vestiging wordt geopend aan de Maroastraat 75 en is hierdoor optimaal bereikbaar vanuit Amsterdam Nieuw-West en de aansluitende snelweg A9 (afrit S106).

Over Bouwmaat

Bouwmaat is de groothandel in bouwmaterialen gericht op echte vakmensen, actief in herstel, renovatie en onderhoud. Zowel online als via bijna 50 vestigingen bieden we professionele bouwers een professioneel en compleet assortiment.

Noot voor de redactie: Voor meer informatie en beeldmateriaal kan contact worden opgenomen met: Eva Pelt, telefoonnummer 033-2992800, e-mailadres epelt@bouwmaat.nl