ALLES magazines

Sinds 2016 maakt Bouwmaat het ALLES magazine. Een magazine vol inspiratie en tips voor de echte vakman. Een aantal keer per jaar belandt het magazine bij de vakman op de mat en is het op te halen in de vestigingen. Op deze pagina vind  je een overzicht van alle gepubliceerde ALLES magazines inclusief de online artikelen.

2022

ALLES 1 2022

In dit magazine voorbeelden van slimmer werken met AXA cilinder- en sleutelservice, nuttige informatie over de eigenschappen en behandeling van Douglashout en een uitgebreid artikel over gezond en veilig werken op de werkplek. Tevens enkele slimme services van Bouwmaat waardoor je tijd bespaart en je gemak geleverd krijgt en we zoomen in op producten van Festool, Super Prof, Intersteel, Knipex, Milwaukee en Schönox.
 

2021

ALLES 3 2021

Hierin de acht aandachtspun­ten van Rubi voor vakkundig tegels snijden en wat tien jaar doorontwikkeling betekent voor Knauf MP 75 Diamant. Daarnaast komt de introductie van Rock4All van Knauf lnsulation, een universele isolatie­plaat van minerale wol en lees je meer over strakke lijnen met lasers en afstandsme­ters. Verder lees je meer over gereedschappen van FEIN, Metabo en Festool en hoe je duurzaam en hoogwaardig houtherstel uitvoert  met Repair Care
 

ALLES 2 2021

Het magazine heeft een nieuw jasje, maar de inhoud is ouderwets interessant. Dit keer onder andere een stappenplan voor het leggen van een Knauf Brio dekvloer, aandacht voor 35 jaar Bouwmaat en de kwasten en rollers van Anza Pro.  
 

ALLES 1 2021

In dit magazine vind je artikelen over nieuw toegevoegde merken als Trae Lyx en Zinsser. Professionele producten met hoogwaardige kwaliteit die je bij ons in de schappen en op bouwmaat.nl kan vinden. Ook gaan we in op de toegevoegde waarde van professionele bedrijfswageninrichting, waar je aan moet denken bij rookmelders, spreken we enkele inspirerende klanten en pleisteren we met Super Prof.

Blader door een digitale versie van het magazine.

2020

ALLES 3 2020

Deze artikelen zijn geproduceerd voor alweer de 15e editie van het ALLES magazine van Bouwmaat. Met een oplage van bijna 80.000 exemplaren het grootste vakblad in onze branche!

In deze editie gaan we in op onder meer LED verlichtingcellenbetonblokken en (gedeeltelijk) elektrisch rijden in de bouw. Ook lichten we verschillende producten voor spouwisolatie uit en kijken we hoe de Saw Stop technologie van de Festool TKS 80 tafelcirkelzaag werkt.

Blader door de digitale versie van het tijdschrift.

ALLES 2 2020

Deze keer onder andere een vakman aan het woord over zijn ervaringen met het Milwaukee Packout opberg- & transportsysteem, duurzame en milieuvriendelijke gevelbekleding, verf & primers van Rust-Oleum uitgelicht en de nieuwe Festool Planex langnekschuurmachine.
Daarnaast helpt Knauf met de juiste keuze voor gipskartonplaten voor jouw klus en geeft Sola tips voor aanschaf en onderhoud van een waterpas.
En natuurlijk nog veel meer.

Blader door de digitale versie van het tijdschrift.

ALLES 1 2020

Ook in dit magazine vind je weer handige stappenplannen en nuttige informatie over producten. Variërend van artikelen over bekisting van De Hoop Pekso, dakramentrends van Velux en duurzame oplossingen voor het platte dak van IKO tot de nieuwste innovaties op het gebied van snoerloos werken en budgetoplossingen voor isolatie. Ook besteden we deze keer extra aandacht aan vakmensen. Zo hebben we vakmannen uitgenodigd om hun mening te geven over Rubi tegelsnijders en Festool stofzuigers. Ook introduceren we een aantal van de collega’s die in onze vestigingen werken.

Blader door de digitale versie van het tijdschrift.

2019

ALLES 4 2019

In deze editie onder andere aandacht voor het volledig opbouwen van een toilet. Van het storten van een vloer met Airbase, tot het tegelen met producten van Ardex. Daarnaast natuurijk ook aandacht veel voor gereedschap. Een vakman over de accessoires van Milwaukee, informatie over de nieuwste accu-machines van Festool  en de handigste opbergsystemen voor jouw gereedschap.

Blader door de digitale versie van het tijdschrift.

2018

ALLES Duurzaam

Naast handige stappenplannen en slimme oplossingen nemen wij je mee in het verhaal achter duurzame verwerking en hergebruik van bouw- en sloopafval. Want wat gebeurt met je bouwafval? Door gebruik te maken van Polyfilla Pro Pasta krijgt een kozijn een tweede leven. En we gaan kennis maken met de slimme maatwerk-oplossingen PLAAT-OP-MAAT en Silva maatwerk veranda.

Blader door de digitale versie van het tijdschrift.

2017

ALLES Gereedschap

Elke vakman heeft zo zijn eigen favoriete elektrisch gereedschap. Dat kan te maken hebben met de services die het merk aanbied, uitgebreide assortiment of de kwaliteit. We spraken met een aantal klanten over de keuze van het merk.

Ook in deze Alles Gereedschap informatie over gehoorbescherming, de all-inclusive service van Festool en de machines van Fein

Blader door de digitale versie van het tijdschrift.

ALLES Wand & Vloer

Deze alles draait om wand en vloer. Naast A-merken heeft Bouwmaat een eigen kwaliteitsmerk, het Eigen Merk. Wat houdt dit Eigen Merk in en hoe verloopt de ontwikkeling hiervan?

Om tegels eenvoudiger en nauwkeuriger te leggen, heeft Bouwmaat het Rubi Tile Level – tegelnivelleringssysteem in het assortiment. In 4 stappen laten wij zien hoe dit systeem werkt.

Blader door de digitale versie van het tijdschrift.

ALLES Sanitair

In deze editie bouwt Bouwmaat een badkamer, met verschillende handige stappenplannen als gevolg. Zoals voor het leggen van elektrische vloerverwarming in de badkamer, een douchedrain installeren in 5 stappen en het tegelen van een vlakke wand.

Blader door de digitale versie van het tijdschrift.

ALLES Schilderen

Alles over schilderen. In 7 stappen tonen we hoe je een houten kozijn kan repareren. Een exclusief kijkje in de keuken van Sikkens over hoe verf tot stand komt en hoe belangrijk de kwaliteit is. Stappenplan deuren lakken en kies de juiste muurverf en primer en bespaar tijd en geld.

Blader door de digitale versie van het tijdschrift.

2016

ALLES Schilderen

In de eerste editie van ALLES: hoe maken ze verf, traprenovatie voor professionals en kleur in hoofdrol (een gesprek met architect en interieurontwerpster).

Blader door de digitale versie van het tijdschrift.