0032020_BOUW_XXL_LPHeader2

Bouwmaat XXL Beursfestival 2020

Bouwmaat XXL Beursfestival afgelast
Het coronavirus (Covid-19) houdt de hele wereld in zijn greep en dat heeft op vele fronten zijn weerslag. De impact op burgers, bedrijven en organisaties is groot en het is onduidelijk wat de verwachtingen op korte en lange termijn zullen zijn. Juist die onduidelijkheid maakt veel zaken onzeker. Het belangrijkste is dat de gezondheid van eenieder gewaarborgd moet kunnen worden en om die reden grote en kleine evenementen worden uitgesteld of zelfs afgelast. 
 
De datum van 4 en 5 juni a.s. achten wij onverantwoord en te onzeker om aan te houden. We hebben dan ook moeten besluiten om het Bouwmaat XXL Beursfestival af te gelasten. Het voornemen is wel om Bouwmaat XXL te verplaatsen naar een nader te bepalen datum. We houden je op de hoogte van de nieuwe plannen!

Hét bouwfestival voor de echte vakman

Het inmiddels bekende Bouwmaat XXL, maar dan net even iets anders: op 4 en 5 juni 2020 is het zo ver: het Bouwmaat XXL Beursfestival, dé beurs voor echte vakmannen, maar dan net even anders. Een beurs met festivalbeleving, veel leveranciers, inspiratie, fun en beleving. Zo kan je het nuttige met het aangename verenigen en is het meteen een dagje uit. Tevens hét moment om in gesprek te gaan met de Bouwmaat leveranciers en Bouwmaat medewerkers.

Op de beurs zijn veel van onze professionele merken te vinden waaronder KnaufMilwaukeeUponor, SPS en Velux. Vele van hen met speciale beursaanbiedingen. 

Uitreiking van de Vakwerk Awards 2020

Tot 31 januari 2020 heeft iedere vakman zijn of haar project in kunnen sturen om deel te nemen aan de Vakwerk Awards 2020 (aanmelden is niet meer mogelijk).

Uit alle inzendingen zijn alleen de beste projecten overgebleven. De winnaar zal op 4 juni tijdens het XXL beursfestival bekend gemaakt worden. Feest mee met diverse topartiesten

Op 5 juni is er aansluitend op de beurs een gezellig feest met topartiesten. Het belooft een waanzinnige avond te worden! 

Meer informatie over artiesten en hoe je kaarten kunt sparen volgt.

 0032020_BOUW_XXL_LPHoofdsponsoren