0032020_BOUW_XXL_LPHeader2

Bouwmaat XXL Bouwfestival 2022

Hét bouwfestival voor de echte vakman

Het inmiddels bekende Bouwmaat XXL, maar dan net even iets anders: op 9 en 10 juni 2022 is het eindelijk weer zo ver: het Bouwmaat XXL Bouwfestival, dé beurs voor echte professionals in de bouw, maar dan net even anders. Een beurs met een festivalgevoel, veel leveranciers, inspiratie, fun en beleving. Zo kan je het nuttige met het aangename verenigen en is het meteen een dagje uit. Tevens hét moment om in gesprek te gaan met Bouwmaat leveranciers en Bouwmaat medewerkers.

Op de beurs zijn veel van onze professionele merken te vinden waaronder KnaufMilwaukeeUponor, SPS en Velux. Vele van hen met speciale beursaanbiedingen. 

Uitreiking van de Vakwerk Awards 2022

Tot 19 januari 2022 heeft iedere vakman zijn of haar project in kunnen sturen om deel te nemen aan de Vakwerk Awards 2022 (aanmelden is niet meer mogelijk).

Uit alle inzendingen zijn blijven de beste projecten over. De winnaar zal op 4 juni tijdens het XXL bouwfestival bekend gemaakt worden. Feest mee met diverse topartiesten

Op 10 juni is er aansluitend op de beurs een gezellig feest met topartiesten. Het belooft een waanzinnige avond te worden! 

Meer informatie over artiesten en hoe je kaarten kunt sparen volgt.

 0032020_BOUW_XXL_LPHoofdsponsoren