Header_NH_Bouwmaat

Winactie hotelovernachting NH Hotels

25 mei 2018 is het zover, het Bouwmaat XXL Event in de Jaarbeurs in Utrecht! Een vakbeurs met scherpe beursaanbiedingen van onze A-merken en diverse topartiesten. Jij komt toch ook?! 
 

Maak kans op een hotelovernachting bij NH Hotels! 

Wil jij lekker ontspannen na een feestelijke avond uit? Registreer dan snel jouw vouchers en maak kans op een compleet verzorgde hotelovernachting met ontbijt bij NH Hotels in Utrecht. Hoe doe je mee? 

 • Lever je spaarkaart(en) in bij een Bouwmaat-vestiging in de buurt
 • Je ontvangt in de vestiging een voucher
 • Deze voucher dien je te activeren via deze link
 • Je e-tickets ontvang je vervolgens per e-mail

Heb je voor dinsdag 22 mei 2018 jouw voucher geactiveerd en een (e-)ticket ontvangen. Dan maak je kans op een hotelovernachting inclusief ontbijt met twee personen bij NH Hotels in Utrecht. De winnaar wordt op dinsdag 22 mei 2018 bekend gemaakt.
 

Actievoorwaarden

 1. De actie 'HOTELOVERNACHTING BIJ NH HOTELS'  (hierna: "de Actie") wordt georganiseerd door Bouwmaat Nederland B.V. (Nijverheidsweg 17, 3751 LP Bunschoten-Spakenburg)
 2. Bouwmaat Nederland behoudt zich het recht voor deze algemene spelvoorwaarden geheel of gedeeltelijk te wijzigen, de Actie uit te stellen, in te korten of te beëindigen zonder aansprakelijkheid voor eventuele nadelige gevolgen daarvan. Druk-, spel-, zet- of andere fouten kunnen niet ingeroepen worden als grond voor welke verplichting dan ook.
 3. Over deze algemene spelvoorwaarden, de organisatie en/of de uitslag van de Actie wordt niet gecorrespondeerd, noch mondeling gecommuniceerd. De winnaar wordt persoonlijk op de hoogte gesteld.
 4. Aan de Actie kunnen alleen in Nederland gevestigde bedrijven deelnemen. De eigenaar van het bedrijf dient minimaal 18 jaar te zijn. Bouwmaat-vestigingen en hun franchisenemers zijn uitgesloten van deelname aan de actie. Tevens zijn werknemers van deze ondernemingen uitgesloten van deelname.
 5. De Actie start op zaterdag 12 mei 2018 en eindigt op maandag 21 mei 2018.
 6. De te winnen prijs: een hotelovernachting met twee personen inclusief ontbijt bij NH Hotels Utrecht van vrijdag 25 mei 2018 op zaterdag 26 mei 2018. Standard double room, inchecken vanaf 15:00 en uitcheck om 12:00 uur. Exclusief parkeerkosten ad. 17,50 per dag. Parkeerplaatsen kunnen niet vooraf worden gereserveerd. 100% niet-rokenhotel. Gratis WiFi in het hele hotel.
 7. Op dinsdag 22 mei vindt de trekking plaats onder alle eigenaren van (e-)tickets voor het Bouwmaat XXL Event. De trekking wordt gedaan door 1 van de leden van het managementteam van Bouwmaat Nederland. De trekking wordt middels filmopnames vastgelegd. Er wordt 1 prijswinnaars getrokken. Deze kan alleen winnen als hij/zij ook aan de opgestelde voorwaarden voldoet. De winnaar wordt persoonlijk op de hoogte gesteld.
 8. Aan deelname zijn geen kosten verbonden, door de deelnemer eventueel te maken kosten zijn voor eigen rekening.
 9. Deelname vindt plaats doordat de klant een voucher voor het Bouwmaat XXL Event (verkrijgbaar in de Bouwmaat-vestiging) activeert waardoor hij/zij een (e-)ticket ontvangt voor het XXL Event.
 10. In geval van misbruik, misleiding, bedrog of schending van de deelnamevoorwaarden behoudt Bouwmaat Nederland zich uitdrukkelijk het recht voor de betrokken deelnemer van deelname aan de Actie uit te sluiten.
 11. Door deelname aan de Actie verleent de deelnemer zijn onvoorwaardelijke toestemming aan Bouwmaat Nederland om zijn bedrijfsnaam, alsook zijn deelname aan de Actie, te publiceren en daarvan in andere zin gebruik te maken voor promotionele doeleinden.
 12. Bouwmaat Nederland is nimmer aansprakelijk voor enige schade van de deelnemer of derden, die direct of indirect te maken heeft met de Actie. Bouwmaat Nederland kan niet aansprakelijk worden gesteld bij annulering of (tussentijdse) beëindiging anderszins van de Actie, indien de omstandigheden dit naar het oordeel van Bouwmaat Nederland vereisen.
 13. De gegevens van de deelnemers aan de Actie zullen worden opgenomen in een bestand dat voor intern gebruik en/of voor direct mailing door Bouwmaat Nederland kan worden aangewend en niet aan derden worden verstrekt.
 14. Eventuele klachten met betrekking tot de Actie kunnen schriftelijk kenbaar worden gemaakt aan Bouwmaat Nederland, Nijverheidsweg 17, 3751 LP Bunschoten, zal - indien zij dat nodig acht - contact opnemen met de klager en eventueel nadere informatie opvragen. Bouwmaat Nederland zal schriftelijk op de klacht reageren
 15. Door deelname aan de Actie aanvaardt de deelnemer onderhavige algemene spelvoorwaarden volledig en onvoorwaardelijk.


Adres:
NH Hotels Jaarbeurs
Jaarbeursplein, 24
3521AR Utrecht - Nederland
Telefoon. +31 30 297 7977