0012019_HP_WVDV_LP

Week van de Echte Vakman

Profiteer van 11 t/m 17 maart 2019 van scherpe aanbiedingen, gratis cadeaus en gereedschap of Bouwmaat Shoptegoed tijdens de Week van de Echte Vakman. De Week van de Echte Vakman staat garant voor spektakel en heel veel voordeel!


Scherpe aanbiedingen

Speciaal voor de Week van de Echte Vakman heeft Bouwmaat een aantal scherpe aanbiedingen geselecteerd die je niet wilt missen!

> Bekijk hier vanaf 11 maart de aanbiedingen!


Gratis cadeaus, gereedschap en shoptegoed

Tijdens de Week van de Echte Vakman profiteer je van gratis cadeaus, gereedschap of Bouwmaat Shoptegoed.

Afhandeling online bestelling
Ook bij je online bestelling profiteer je van het voordeel van de Week van de Echte Vakman. De afhandeling van jouw bestelling gaat als volgt in zijn werk:

  • Haal je de bestelling op in de vestiging? Dan zorgt de vestiging voor de afhandeling van je cadeau.
  • Kies je er voor je bestelling thuis te laten bezorgen? Dan neemt onze klantenservice contact met je op over de keuze van je cadeau en de afhandeling hiervan.

Cadeaus en gereedschap

Besteed je tijdens de Week van de Echte Vakman €1.000,- (excl. BTW) of meer bij Bouwmaat? Dan ontvang je een voucher met jouw cadeaupunten. Deze voucher kan je inwisselen voor een gratis cadeau of gereedschap. De cadeaus bestel je eenvoudig op Weekvandevakman.nl. Het gereedschap bestel je in jouw Bouwmaat vestiging.

Besteding
bij Bouwmaat

Cadeaupunten
op voucher

€1.000 1
€2.000 2
€3.000 3
€4.000 4
€5.000 5

*Alle bedragen zijn exclusief BTW.

Bouwmaat shoptegoed

Naast gratis cadeaus en gereedschap kun je bij een besteding vanaf €500,- (excl. BTW) tijdens de Week van de Echte Vakman ook kiezen voor 10% Bouwmaat Shoptegoed. Het tegoed kun je inwisselen na de actieweek, bij een volgend bezoek aan je vestiging.

Voorbeeld: je besteedt €500,- tijdens de Week van de Echte Vakman. Je ontvangt Bouwmaat Shoptegoed t.w.v. €50,-. Bouwmaat Shoptegoed ontvang je tot een omzet van maximaal €25.000,-. Alle bedragen zijn exclusief BTW.


Feestelijke activiteiten in jouw vestiging

Alle Bouwmaat vestigingen vieren de Week van de Echte Vakman met scherpe aanbiedingen, gratis cadeaus en gereedschap of shoptegoed. Dat is nog niet alles! Wat denk je van live demonstraties en heerlijke catering?

Bekijk de vestigingspagina's voor de feestelijke activiteiten in jouw vestiging. Het belooft een groot feest te worden!

> Naar alle Bouwmaat vestigingen


Klik hier voor de actievoorwaarden van de Week van de Echte Vakman.